Posts

Showing posts from July, 2010

Pagi Yang Indah

Image
Indah sungguh pagi nie.. Malam tadi nyenyak tidur tanpa sebarang gangguan Namun terjaga awal... He.he.. 
Hari nie suasana sejuk sahaja.. Sesejuk hatiku yang nyaman dan indah Aku ingin melupakan segala masalah  Agar aku sentiasa tenang untuk hari-hari yang mendatang Semua orang punyai masalah yang tersendiri Begitu juga aku
Namun... 
Aku sedar, masalah itu akan datang bila-bila Tanda Allah menyayangi aku dengan menguji tahap kesabaran dan keimananku Namun.. Alhamdullillah.. Dengan berkat keizinanMu Aku mampu mengatasinya.. Biarpun tidak mampu diselesaikan Tetapi aku bisa merasa tenang Kerna ketenangan itu memberikan aku seribu kebahagiaan  Biarpun kebahagiaan itu aku nikmati dengan caraku sendiri
Aku masih lagi punyai kekuatan aku masih lagi punya kesabaran yang tinggi Seteguh itu hatiku dengan keizinanMu Aku menyakini.. Hanya Kau yang mengerti akan segala sesuatu.. Dan aku berserah kepadaMu  Tatkala aku lemah menghadapinya Kerna kuyakin Kau selalu ada.. Ya Allah

Great Moment

Image
In the great moment that I meet him I think he could give me some space to make me breath To make me feel happy and cherish my life
He always there when I sad When I face problem When I’m crying He makes me happy He gives me some inspiration when I have no idea He create my mood when I’m down He makes me smile when I couldn’t smile
We are very happy Enjoy our life without any problems We spend time together even it was short We share our problem, even it different We share our happiness, even it little We share everything, even not all We be together even a minute We walk around even it was dark
Holds my arm, look into my eyes Your deep eyes, there is some destiny The hopes and I understand We couldn’t be together Because we are different And I know if there is a given space for us We can create a great memory That we can't forget it forever
ps: so long didn't wrote anything in english, maybe some problems with my grammar.. so.. faham2 jer lah he..he..

Nak Further X Nak?

Image
Entry Pendek ...
Tetiba duduk2 tengk website..entah aper2nyer.. Terpegi balik website Universiti dihatiku  Aper lagi Uitm lah..
Teringin nak further study semula..
Memang itu yang dicitakan.. Tapi kenapa macam lari dari flow nie? Yer... Nak further Mesti.. Harap2 Mencapai impian..yang tertangguh 

Awards: Award dari Dinda.Teja

Image
Pagi tadi cek Shoutmix ader orang tag saya.. nie dia yang tag saya
Miss Dinda.Teja
Bawah nie Award dari Dinda


Pinky Tuk Gurl / Blue Tuk Man

Nie ader soalan dia suh Anne jawab..

Nyatakan perasaan anda
Emm kalau perasaan dapat award nie.. happy..
Masa tengah tulis entry perasaan tengah ngantuk.. ho..ho..

Beri award kepada 3 blogger paling cantik & Macho..
Ho.Ho.. saya tak tau.. tapi nak bagi jer kat sesiapa yang saya nak bagi..
He..he..

Raito Nagata
Long Haffiz Long Hassan
Tubelawak
Hawa
Miss Annaz (Kakak Tersayang)

Kalau sudi Amiklah awards anda yer..


Golongan Lelaki Ditarik Wanita

Image
Assalamualaikum..
Terbaca Anne akan satu artikel yang anne baca dari salah satu forum. Terasa ingin berkongsi dengan rakan-rakan semua. Sama-ama kita renungkan..Sekiranya ada sebarang pendapat bolehlah kita berkongsi bersama.

Tajuk: 4 golongan lelaki ditarik wanita:
Daripada Aisyah r.a.  "Barangsiapa yang diuji dengan sesuatu daripada anak-anak perempuan lalu dia berbuat baik kepada mereka, maka mereka akan menjadi penghalang baginya daripada api neraka."
Seseorang wanita itu apabila di yaumal alkhirat akan menarik empat golongan lelaki bersamanya ke dalam neraka? Na'uzubillah, artikel ini bukan untuk memperkecilkan wanita tetapi sebaliknya iaitu supaya kaum lelaki memainkan peranannya dengan hak & saksama serta berwaspada akan tanggung-jawab yang kita pikul!

PERTAMA - AYAHNYA
Apabila seseorang yang bergelar ayah tidak memperdulikan anak-anak perempuannya di dunia. Dia tidak memberikan segala keperluan agama seperti mengajar solat, mengaji & sebagainya. Dia mempe…

Rahsia Rawat Rambut

Image
Kelapa Gading  Perawat Rambut Wanita
Anne tadi baca2lah buku herba n perubatan.. So rasa nak share kat sini.. Nie tradisional nyer lah.. Mana yang berminat boleh mencuba


Bahan-bahan: 3 biji kelapa gading (kelapa kuning) Beberapa kuntum bunga: ~Cempaka ~Kenanga ~Tanjung ~Kesidang ~MawarMelur ~Melati
Cara-Cara Kelapa gading diparut lalu diperah untuk dapatkan santan sebanyak satu cawan Masak santan tersebut bersama bunga2 tadi Biarkan mendidih sehingga keluar minyak Setelah minyak dihasilkan, tapis dan disimpan didalam botol bertutup (kedap udara) serta ditapakan selama 2 bulan. Maksudnyer disimpan selama sebulanlah.
Khasiat2 Nyer adalah:  Mampu merawat rambut wanita Kurangkan kelemumur Bunuh kutu Ubati rambut bercabang Rambut gugur dan lebatkan rambut
Emm... Selamat mencuba yer..

Aku Mencari Ketenangan

Image
Puas sudah perasaan ini bergolak Puas sudah jiwa ini berkocak Puas sudah mata ini menahan Puas sudah hati ini merintih Puas sudah fikiran ini bercelaru Puas sudah wajah ini berselindung
Hari ini... Aku temui kedamaian Jiwa ini rasa tenteram Fikiran ini rasa tersusun perasaan ini kembali stabil Mata ini kembali bersinar
Aku mengerti Kedamaian itu bukannya susah untuk digamai Aku mengerti Kegembiraan itu bisa dicipta  Aku tahu.. Hati yang sakit takkan selamanya sakit Aku Fahami Jiwa yang luka takkan selamanya tak terubat Dan aku tahu Harapan itu takkan selamnya menjadi harapan
Disebalik apa yang diturunkan Terselit satu rahmat yang kita sendiri tidak menyedarinya Disebalik kehilangan itu Pasti kan bisa dapat kembali..
Dalam aku diberi ruang bersendiri Lalu aku berkesempatan menilai diri Lalu aku berpeluang mengimbau kembali Diantara salah diantara silap Antara palsu antara benar Antara kecuaian antara ketelitian
Disini aku berdiri Dikelilingi memori kehidupan duniawi Mungkinkah bisa difahami Kehendak hati dan nurani.. Tek…

I Was Blind

Image
I Was Blind - Delirious
I love your ways They are beautiful so beautiful to me Your mystery
How you know me, yet you love me Your kindness, it brings me to my knees Your kindness, it leads me to say sorry
I was blind, but now I see I was broken but you carried me I was lost, but now I'm found I was guilty but you turned me around
I love your ways They are beautiful so beautiful to me I love your mystery
How you trust me yet you know me Your kindness, it brings me to my knees Your kindness, it leads me to say sorry
Let it shine on me, Let it shine on us, Would you shine on us.
ps: http://www.lyricsdownload.com/delirious-i-was-blind-lyrics.html

Pakcik... Tak Perlu Marah2 Saya

Image
Pagi nie ader sahaja orang nak rosakkan mood saya Pakcik... Kereta pakcik tu jauh lagi... Tapi saya tetap tunggu pakcik jalan dulu  Jadi tak perlulah nak kata dekat saya "Nak Mampus Ker?"
Ajal maut tu tuhan tentukan yer.. Tak payahlah nak marah2 saya.. Bukan saya melintaspun...
Nasib baik saya puasa harinie Pak Cik.. Apapun.. Al-Fatihah tuk pakcik Moga Pakcik Panjang umur murah rezeki. Amin....

Nasib baik sampai office.. laut tengah bergelora Sempat rakam video..  Maaf video tak lawa.. sebab rakam ngan HP murah.. He..he.. yang penting hati TENANG Jadi boleh kerja dengan aman..

Mood Balik Kampung

Image
Emm...Tak sabar nak menanti hari esok.. Sebab sok nak balik kampung.. Windu.... dah 2 minggu tak balik kampung.. Ho..Ho...

Tadi petang Call ayah..  sajer kecek.. suh jemput... Hu.Hu.. last2 cam dapat jer.. 50:50
Dah lama tak jumpa si Afdal yang tak mau campur orang.. Budak kecik yang Nakal.. Mak n Ayah Adik-adik tersayang... "Sitam Baram" Siap ko.. aku nak wat Turnado kat ko.. Harap2 manggis dah masak.. emm.. Durian masih ader ker..  Ader kut.. Leh makan buah lagi..
Mood bahgia malam nie.. Ho..Ho..
Saper buat aku marah conpirm tak kene marah..
Hik..hik..

Contest: KISAH CINTAKU

Image
Sebentar tadi Anne login GB terlihat ader satu kontest yang benar2 menarik perhatian Anne.. Lantas di klik pad link tersebut.. Emm.. Berfikir sejenak.. Nak masuk ker taknak.. Akhirnya decide untuk masuk.. Mana tahu.. ada luck disebalik kisah cinta saya.. 
Warning: 
This is the story of love that being happen.. mostly true.. Cerita ini diringkaskan bagi mengelakkan unsur2 yang tak diingini berlaku. So read it.. if u like please leave some comment.. TQ
Contest:KISAH CINTAKU


Kisahnyer Begini.....

Perkenalan Anne dengan Si Dia... bermula pada tahun 2006. Masa tu lagi seminggu sebelum Anne dapat tawaran Kemasukan ke IPTA... Masa tu tak tahu terbuka pintu untuk menerima Si Dia.. Si Dia amat rapat dengan keluarga rapat sangat2...  Masa tu tak fikir apa2 terus terima dia.. walaupun masa tu 50:50.. Sebab dia datang macam satu Anugerah dari Allah.. yang tak dipinta n tak diundang

Sebelum masuk ke Uitm dia memberikan hadiah pada Anne. dia minta Anne buka bila sampai sahaja Uitm. Malam lepas siap ke…

Akhirnya Dapat Jugak....

Image
Akhirnya.... Aku temui juga Housemate yang bakal memenuhi ruangan kosong rumah besarku.. Ho..Ho..Ho... Thanks Ina & Yati.. So ader gak kawan2 jadi taklah Anne kesunyian dekat sini

Sayang U All berdua.. Cepat sikit masuk yer...

 Boleh lari kegembiraan.. Emmm
 Hi.. jiran2 sebelah... Takdalah kamu semua memandang saya dengan curiga lagi..
Tu jer nak share..

Bangun Pagi Terus Berfikir

Image
Emmm.... Pagi2 lagi dah bangun... Nak pegi kerja.. Ho..Ho.. Kan elok takyah keje.. Hari2 duit masyuk jer. Bahagianyer hidup kalau macam tu.. Pas Subuh.. emm sambung balik tido jap.. walaupun dah tak lena dah..
Kul 7 bangun balik... Terus duk fikir beberapa perkara:
KERJA:  Agak2 aku nak cari kejer lain tak? Emmm Kawan ader offer kerja.. sama gak cam kerja aku skang nie.. Tapi tak cukup satu criteria lah pulak.... Tengok bawah nie
LESEN...Ho..Ho... Emmm nyesal tak ambil awal2.. Kereta dah ader tapi takder lesen.. Kot2 takder lesen takper lh jugak still boleh drive.. Nie drive pun tak tahu.. Ho..Ho.. ( Gelak besar2.. mentertawakan diri sendiri)

Takper my cute viva.. u r viva 4ever...Nanti tuan kamu ader lesen... saya bawak yer..   Peringatan: Nextmonth nak amik lesen... Muktamat!!!!
DUIT... Nie satu masalah lagi nie... Bila nak banyak duit nie... Alah bukan aku sorang jer.. Ramai lagi.. Ho..Ho.. Still ok jer... Tul Tak?

KAWAN Emmm lama betul tak spend masa dengan kawan2... Ho..Ho.. Hidup kat sini …

Contest: TUDUNG KESAYANGANKU

Image
Wah..Wah.. Ader orang invite masuk contest.. Emm tak rugi aper pun.. Cuberlah.. Ada nasih Anne leh menang.. Mekaceh Kakakku Tersayang Miss Annaz atas pelawaan..
Nama Contest Nie: "TUDUNG KESAYANGANKU"
Contest nie dibuat oleh Kak Aleeya.. Klik jer gambar bawah nie yer


Kat bawah nie gambar tudung yang nak dipertandingkan..
Ho..Ho..
Tengoklah yer...


Tudung nie beli dengan bestfriend Anne. Pertama kali pakai tudung sedemikian ruper.
Apapun memori ngan tudung nie adalah.. Dengan bestfriend Anne yang paling Anne sayang merangkap adik saya.

Contest nie nak dikongsi jugak ngan member yang lain..
Tengok siapa yang kene..


ChIpMuNk
Nur Hawa Md Zin


Ape-Aper Jer..

Image
Malam nie seperti biasa. Seperti hari2 sebelumnyer..  Sensorang kat dalam rumah yang besar dan takder aper2 nie..
Ho..Ho..Ho..
Bila Housemate nak masuk nie? Lamernyer saya tunggu awak.. Sib baik ader tenet free... Dan ader lappy tersayang
Nak masuk GengBlogger malam nie.. Sebab tak der kerje. Nak BlogWalking Tunggu saya datang yer..
Da,...

Awards: Thanks Chipmunk

Image
Hari nie dapat Awards lagi... Terima kasih kepada adik yang cantik molek.. Cik Dila.. aka ChIpMuNk Nie awardsnyer...

Berikut Soalan yang Anne jawab tuk Awards nie..
Nama panggilan anda? Anne
Barang yang harus ada dalam bag anda? Purse, HP, Duit, Pendrive, Minyak Angin 
Sudah punya pacar? Supposedly Yes
Panggilan anda daripada pacar anda? Ayang aka Baby
Habit anda yang paling teruk? Cakap Sorang2
Orang2 yang anda sayang? Diri-sendiri, TTM, BF, Family, Kucing Tersayang
Anda sayang saya tak? Sayang sangat2 kat Adik Comel nie 
Nielah jawapan bagi persoalan Adik ChIpMuNk
Awards Nie Nak dikongsi dengan 5 orang rakan saya:
::Nas:: ^MiKrO_KoKuS^ MakNgohSelamoh ♥ ninie azriena ♥ nurainhasan



Contest: HITAM ITU MENAWAN

Image
First time nak masuk contest nie... Kebetulan Blog Anne warna Hitam.
Dah Kene lah tu dengan kontest nie.
" HITAM ITU MENAWAN"
Nie gambar Yang Anne Edit Untuk Contest nie

Nak Tau Cerita Disebalik Gambar Nie?
Gambar nie adalah gambar Anne sama dengan My Best Friend Forever.. Kami nie amat rapat.. Nama di El.. So gelaran kami L & N.. Gambar bie diambil masa Hari terakhir Anne bersama dia sebelum dia berangkat kembali ke Sarawak. Sedih... Comel tak dia? Dia baru jer memeluk Islam Masa nie.. Alhamdulillah... Miss Her so much.. Sebab memory dengan dia terlalu banyak. Susah senang sama ngan dia.. One thing yang important.. She is My Sister and be part of my sibling...  Kira dia anak angkat mak and ayah saye..  Sayang sangat kat dia..

Nie banner Contest...HITAM ITU MENAWAN kepunyaan Cik missyaniabdullah


SYARAT2 CONTEST HITAM ITU MENAWAN
1. Menjadi follower missyaniabdullah.. 2. Gambar mesti hitam putih..Jadi U all kene edit la jadi hitam putih 3. Gambar bebas janji hitam putih.. 4. Buat entry kha…

Miracle Or What?

Image
Aku ada kamu... Kamu ada aku.. Kamu hilang... Aku pun hilang
Hilang Arah... Hilang Tujuan.. Mencari-cari Satu Arah yang tak pasti
Keajaiban datang Yang telah lama terbentang  Didepan mata tanpa sedar Aku Membuka Ruang Ruang kehadiran keajaiban itu
Keajaiban kala aku kehilangan Hilang dalam kegelapan Keajaiban datang menyuluh Kala bersedihan Keajaiban memberikan senyuman Keajaiban xpernah putus memujuk Menyambut saat terjatuh
Keajaiban memberi bahgia Bahgia yang kian terasa..
Tiba-tiba... Datang lagi satu keajaiban
Kamu datang kembali Apakah hidup ini penuh keajaiban Keajaiban yang tak terduga..
Dua keajaiban dalam satu masa.. Antara keinginan dan juga kenangan Antara hati dan juga perasaan
Mampukah memiliki dua keajaiban? Satu kebahagiaan dan satu harapan Ya Allah Inikah keajaiban yang kau berikah? Berikanlah aku petunjuk Memrasakan keajaiban yang Kau berikan.. Berikanlah Petunjuk menilai mana keajaiban Yang terbaik untukku
Aminnnn


Awards: Creative Blogger Awards

Image
Terima kasih kepada pemberi awards nie dekat saya  Mekaceh Cik Shaliza
Pengertian Saya Tentang Award Nie

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian dan hasil kreatif karya yang dihasilkan oleh penerima awards ini.

FILEM bergerak tanpa henti
Award ini sentiasa diberikan dari satu blogger kepada blogger yang lain. Khas kepada blogger yang benar2 kreatif dengan karya tulen mereka

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menggunakan alam maya

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. Jangan Lupa tinggalkan comment untuk ucapan manis anda yer..

Saya Tag Kepada 5 Blogger bertuah..

sI tEDI
qilamahadi
Haura Malina
-Asy-
Nisa

Sila Amik…

7 hari 7 malam

Saya cuba untuk happy Namun saya tak mampu untuk meng " happy " kan diri saya..
Dah 7 hari 7 malam saya macam nie  Adakah 7 hari akan jadi 7 minggu?  7 minggu akan jadi 7 bulan? 7 bulan akan jadi 7 tahun.. 7 dekad? 7 abad? > xmasuk akal yg nie!!!
Apakah kamu mengerti? Atau sengaja tidak mengerti? Atau sering menyalahertikan?
Anda cakap senang.. Tapi saya yang rasa... Anda kata.. boleh.. tapi saya kata tak boleh Kamu kata terima.. Tapi saya yang tak boleh terima!!! Ye salah saya...
Awak tak tau dan takkan pernah tahu... Kalau awak tahupun mungkin awak buat tak tau.. Awak buat saya macam nie..  Awak tak rasa bersalah ker? Yer awak kata baik untuk kita? Tapi.. baikkah ini? Awak cakap macam orang putus asa!!! Kalau saya masih teguh lagi.. kenapa awak pula nak rapuh?
Saya sedih awak buat saya macam nie.. Yer saya akan jumpa orang lagi baik dari awak!!! Tu kata awak!!! Saya tak berani jamin.. Tu masa depan..  Yang saya kata masa sekarang...

Sampai hati awak... kalau itu awak inginkan saya terima... ini kata m…

Jom ...Kita Minum Dulu

Image
MMalam-malam camnie dengan cuaca yang sejuk pekena milo panas sedap nie...

Natural Goodness ~ of malt, skimmed milk, and cocoa.ACTIGEN-E® ~ a combination of 8 vitamins and 4 minerals which helps in the optimal release of energy.PROTOMALT® ~ a malt extract with a mixture of different Carbohydrates that provides energy and nutrients the body needs.
Saye siap quote kan  kebaikannyer..



Jom Minum Dulu...  Hu..Hu...
Ps: Entry Merapu Untuk mlam ini...Saat2 jiwa sedang kacau!!! Harap maaf

Manja Sungguh Kamu Kat Saye

Image
Pagi tadi hujan lebat sangat... Nak bangun untuk pergi kerja pun malas... Bangun tengok cermin... Waaaa... sembabnyer mata sayer... Emm padan muker awak.. sape suruh awak nangis cam budak2... dah habis tu sudahlah... watper nak nangis lagi.... hu..hu... Lupekan jer lah... Ada hikmah sebalik sumer tu yer..

Rasa nak capai hp and nak msg " Incik.. saye datang lewat arinie yer.. Hujan lebat lah.." Emmm Tak jadilah..

Terus gi mandi... Tup..Tup... Hujan dah reda.... So kene gi kerja lah yer...

Sampai kat tempat biasa tunggu bas, jeng...jeng.... Ader someone tunggu sayer... Bertuahnyer sayer...
dia perasan saye datang terus dia bangun... Manjanyer awak... Siap bagi morning kiss lagi kat sayer....

Bahgianyer saye hari nie... siap gesel-gesel kat saye lagi.. manja sungguh awak... teringin nak bawak awak balik.. Tapi saye nak pergi kerja... Awak janganlah manja2... Awak nak manjat kat sayer... Janganlah.... Bukan tak bagi.. Orang duk pandang kite seganlah...

Berkali-kali awak angkat b…

Easy To Broke It.. Damn It!!!!

Image
You Would Never Know... Never Ever Easy To Take and Easy To Broke It Don't You Feel It??? Really Hate You!!!

Hari Berlalu Tanpamu Disisi

Malam ini... Aku sendiri Mengenang Kembali.. Kisah Suka dan Duka Yang dilalui bersama Meskipun Ia.. Tinggal kenangan
Sukarnya diriku.. Berjalan sendiri..Tanpa dirimu Disisiku.. Menemaniku... Setiap waktu
Apakah mungkin...Berakhir disini Impian kita Hidup bersama.. Teguhnya kasih yang dicipta.. Akhirnya luluh... sekelip mata...
Tak ingin Aku.. Membuang segala.. Kenangan Kita Walau kita terpisah juga.. Kasih takkan pudar.. Rindu takkan padam Cinta Takkan Hilang Sayang berpanjangan
Kulihat diriku... Kini tanpamu Berat sungguh... Bagai tiada maya Hilang arah tuju... Kerna dirimu.... 
Kau membimbing ku.. Agar tidak jatuh.. Kau membentukku.. Agar tidak luluh Kau tunjukkan ku.. Jalan Hidupku.. Kau berikan..Harapan menggunung Kini semua... bagai tiada makna..
Aku percaya... Semua takdir tuhan Ada hikmahnya yang harus kita terima.. Mungkin Masa.. Belum diizinkan.. Namun tetap sabar... Akan ada ruang.. Yang kekal untuk kita.. Percayalah... Selagi masih kuat.. Pegangan hidup kita.. Bersabar,, Seperti diriku... Masih tetap percaya.…

Terima kasih Atas Award Awak

Image
Tetiba masa komen kat Blog dia terus dapat nieh.. Sempena Hari Lahir dia, dia bagi Awardkat Sumer Blogger.. Orang dah bagi tak baik tolak tau...
Award Nie Diberi Nama U are Prince / Princess!!!!


Black.. Comel??
Soalan-soalan yang kene jawab ialah:
1) Buatkan 1 entry mengenai award ini.. Award ni adalah pemberian ikhlas dari Cik Norfalyana..Comel orangnyer sempenan sabutan ulangtahun kelahirannye.
2) Ucapkan terima kasih anda terhadap pemberi award ini dan rasa teruja anda menerima award ini.. Terima kasih kepada Cik Norfalyana yang sudi suh saya ambik award dia sempena hari jadinya.. Mekaceh awak!!!!
3) Link kan pemberi award ini dan pencipta award ini iaitu Since 8 july @ http://since-8-july.blogspot.com/2010/07/happy-besday-since-8-july.html Saya dah link dekat awak yer.. Cik Norfalyana
4) Ciptakan 1 rangkap pantun (4 baris) mengenai award ini yang bertajuk I am Prince / Princess. I'm princess of you, You Prince Of mine, This Award giving by you, The name of " I am Prince / Princes"

5) …

Iye Ke!!! Awak Sayang Saya?

Bahana Cinta Gelap... Ayat Cinta Ancam Nyawa
IYE KE!!!AWAK SAYANG SAYA?
Takutnyer.... Kerna Baju pun dibakar hidup-hidup.. Kenapa sekarang sume orang suka CEMBURU Suka ambil Jalan pintas  Suka memilih keganasan sebagai penyelesaian Masalah...
KARUT SEMUA NIE!!!!
Itulah Kalau terlalu mengikut NAFSU amarah!!!
Perhatian Kepada Gadis-gadis semua.. Berhati-hati dengan lelaki jenis ini...
Ps: Minta dijauhkan semua nie

Renungan Bersama..

Image
Ihsan dari seorang teman... Untuk Renungan Bersama