Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Friday, July 23, 2010

Bangun Pagi Terus Berfikir

Emmm.... Pagi2 lagi dah bangun... Nak pegi kerja.. Ho..Ho.. Kan elok takyah keje.. Hari2 duit masyuk jer. Bahagianyer hidup kalau macam tu.. Pas Subuh.. emm sambung balik tido jap.. walaupun dah tak lena dah..

Kul 7 bangun balik... Terus duk fikir beberapa perkara:

KERJA: 
Agak2 aku nak cari kejer lain tak? Emmm Kawan ader offer kerja.. sama gak cam kerja aku skang nie.. Tapi tak cukup satu criteria lah pulak.... Tengok bawah nie

LESEN...Ho..Ho...
Emmm nyesal tak ambil awal2.. Kereta dah ader tapi takder lesen.. Kot2 takder lesen takper lh jugak still boleh drive.. Nie drive pun tak tahu.. Ho..Ho.. ( Gelak besar2.. mentertawakan diri sendiri)
MySpace
Takper my cute viva.. u r viva 4ever...Nanti tuan kamu ader lesen... saya bawak yer..  
Peringatan: Nextmonth nak amik lesen... Muktamat!!!!

DUIT...
Nie satu masalah lagi nie... Bila nak banyak duit nie... Alah bukan aku sorang jer.. Ramai lagi.. Ho..Ho.. Still ok jer... Tul Tak?
MySpace

KAWAN
Emmm lama betul tak spend masa dengan kawan2... Ho..Ho.. Hidup kat sini cam tak campur kawan pulak.. Sian kat depa suma... Maafkan cek yer.. (Apsal cakap kedah nie... Aura..Aura..) Hu..Hu.. Sodar lah sikit.. ekau tu oghang Nogori..(Maaf sy orang nogori yang tak tau sangat cakap nogori) Ho.Ho..

Ada masa nak spend ngan dey all... Ingat 31st nie.. kat wedding zz.. emm.. tapi Sepupu kawin da.. time tuh... Sorry again my friends...

SPECIAL ONE
Emmm No komen.... Dan taknak komen aper2 pasal nie... Dan tak perlu kut...

Emm.. Entry nie ditulis sebelum aku start kejer,... Kejer kul 9.00 jadi rewang2 kejap..

Ps: Maaf yer... 

0 comments:

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!