Saturday, July 10, 2010

Terima kasih Atas Award Awak

Tetiba masa komen kat Blog dia terus dapat nieh..
Sempena Hari Lahir dia, dia bagi Awardkat Sumer Blogger..
Orang dah bagi tak baik tolak tau...

Award Nie Diberi Nama U are Prince / Princess!!!!



Black.. Comel??

Soalan-soalan yang kene jawab ialah:

1) Buatkan 1 entry mengenai award ini..
Award ni adalah pemberian ikhlas dari Cik Norfalyana..Comel orangnyer sempenan sabutan ulangtahun kelahirannye.

2) Ucapkan terima kasih anda terhadap pemberi award ini dan rasa teruja anda menerima award ini..
Terima kasih kepada Cik Norfalyana yang sudi suh saya ambik award dia sempena hari jadinya.. Mekaceh awak!!!!

3) Link kan pemberi award ini dan pencipta award ini iaitu Since 8 july @
Saya dah link dekat awak yer.. Cik Norfalyana

4) Ciptakan 1 rangkap pantun (4 baris) mengenai award ini yang bertajuk I am Prince / Princess.
I'm princess of you,
You Prince Of mine,
This Award giving by you,
The name of " I am Prince / Princes"


5) Tag kan 5 orang bloggers kenalan anda..


6) Letak Award senelah sidebar u all yer..

Mekaceh Sumer.....
Sila amik Award Anda yer..

2 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

tq ann...ada gak yg sudi bagi award pada blog awe yang lama bersawang tu...awe akan buat pas sume hal setel...tq ya

qellissa said...

thanks Ann for the awards.=)

Lisan Lidah dan Lisan berjari

Assalamualaikum wbt salam jumaat penuh barakah.. kita diminta menjaga lisan kita... bahya lidah nie ibarat pedang yang tajam.. walau ha...