Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Monday, July 12, 2010

Manja Sungguh Kamu Kat Saye

Pagi tadi hujan lebat sangat... Nak bangun untuk pergi kerja pun malas... Bangun tengok cermin... Waaaa... sembabnyer mata sayer... Emm padan muker awak.. sape suruh awak nangis cam budak2... dah habis tu sudahlah... watper nak nangis lagi.... hu..hu... Lupekan jer lah... Ada hikmah sebalik sumer tu yer..

Rasa nak capai hp and nak msg " Incik.. saye datang lewat arinie yer.. Hujan lebat lah.." Emmm Tak jadilah..

Terus gi mandi... Tup..Tup... Hujan dah reda.... So kene gi kerja lah yer...

Sampai kat tempat biasa tunggu bas, jeng...jeng.... Ader someone tunggu sayer... Bertuahnyer sayer...
dia perasan saye datang terus dia bangun... Manjanyer awak... Siap bagi morning kiss lagi kat sayer....

Bahgianyer saye hari nie... siap gesel-gesel kat saye lagi.. manja sungguh awak... teringin nak bawak awak balik.. Tapi saye nak pergi kerja... Awak janganlah manja2... Awak nak manjat kat sayer... Janganlah.... Bukan tak bagi.. Orang duk pandang kite seganlah...

Berkali-kali awak angkat badan awak nak naik dekat saye.... Manjenyer awak..Bukan tak bagi... Saye pakai baju putih.. Nanti kotor.. Awak duk diam-diam yer...

Teksi dah berhenti nak jemput sayer.. Awak duk diam2 yer...comel.. Nanti balik kita jumpa yer...
Sedihnyer nak tinggalkan dia kesejukan kat situ... Tapi nak buat macam mana.. Dia pandang jer saye naik teksi..Sian kat awak comel... Balik nanti saye ambil awak..harap2 awak ader lagi kat situ...


Bila Balik... Awak takder lagi kat situ....Sedihnyer... Harap2 esok awak ader...

Nota: Sian kat dia kesejukan... Harap2 dapat ambil dia dan jaga dia...

8 comments:

nexx said...

comelnye kucen tuh.. nmpk bersih jer... tak cam kucen terbiar.. nice pOst... :>

sI tEDI said...

semoga dia da tempat berteduh bila hujan!

Ms. Ann said...

Nexx: memang bersih..pun.. dan terlalu manja.. siap pandai dukung lagi..

Si Tedi: Yer harap2... nak ambil dia balik umah.. harp2 esok dia ada lagi kat situ

nur anis mohd kamal said...

sgtkesian ngan kucing2 yg xde tuan cam tu..:(

Ms. Ann said...

anis: rasa tuan dia buang dia kut.. dia sangat2 bersih...

Khairi said...

hei kucing awk mcm kucing saya!! huhu

kubakoya aka khairi

tak caya tgk sini

sebelas said...

kiutnya kucing tue :D







http://nomborsebelas.blogspot.com/

marina anakcikbob said...

sedih.. :((

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!