Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Wednesday, July 28, 2010

Nak Further X Nak?

Entry Pendek ...

Tetiba duduk2 tengk website..entah aper2nyer..
Terpegi balik website Universiti dihatiku 
Aper lagi Uitm lah..

Teringin nak further study semula..
MySpace
Memang itu yang dicitakan..
Tapi kenapa macam lari dari flow nie?
MySpace
Yer... Nak further
Mesti.. Harap2 Mencapai impian..yang tertangguh 
MySpace

12 comments:

Miss Annaz said...

AMINN.....

velasrizal said...

ada hati semua blh jadi..

Poligami Bukan Cara Kawal Nafsu ?

nabilah_2908 said...

skrg ni tgh buat apa..kerja dh ke..? if tk buat apa2..sambung jer la study tu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DEAR FOLLOWERS

Ms. Ann said...

SEKARANG TENGAH KERJA...

SO.. IMPIAN NAK FURTHER..

mysara said...

baguslah...;)

::AnEp:: said...

lau ade rezeki sambung la blja yer..

shigellazoster said...

bek pegi.. sementara ade hati...

izman said...

baguslah kalau sambung belajar lagi.

Nur Hawa Mohd Zin said...

nak sambung amik pe? kalu degree nak ke masterm better keje cari pengalaman baru leh compete, ape2 pun gud luck for u anne

Ms. Ann said...

terima kasih semua atas sokongan.
Nak sambung amik master pulak.. insyaallah.. dah kukuh kewangan memang nak sambung..

dulu habs deg nak sambung tp ader org kt nak hntr rombongan tak jadi.. la nie.. teruskan impian tertangguh.. caiyok!!!

suhaisweet said...

Nice entry friend..visit mine, latest entry for today ;D

Zulfadhli Isman said...

smbg la.
utk masa depan :)

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!