Posts

Salam Subuh dan Ramadhan ke 2

Image
Selepas subuh...
Bidadari terchenta ajak main dam..
Semalam dia xlepas main.. Pagi2 nie ajak ibu dia main..


Masa yang ada nie luangkan dengan dia.. Tak penat oun sebenarnya layan anak nie.. melainkan memang kite rasa amat penat...

Tapi anak nie sebenarnya dia nak perhatian.. manja-manjaan.. Sebab tu kadang meragam takbtrntu pasal..

Alhamdulillah.. walau terpaksa jauh xduduk sama asalkan dia sihat.. Sebab duduk sama tak boleh.. asal sama.. sakit sahaja.. demi awak ibu rela sayang...

Coretan Ramadhan 2017

Image
Alhamdulillah.. Selamat menjalani Ibadah Puasa pada Tahun 2017 , akhir bulan Mei nie..
Alhamdulillah Anne Syukur sangat-sangat.. masih lagi diberi peluang untuk menjalani dan menikmati sehari lagi untuk bernafas..

harini Pejabat Anne tak ambil Cuti untuk First Ramadhan.. Jadi Bekerjalah kita.. Jangan merungut sebab Pekerjaan Itu satu Ibadah juga tau.. Ada pahala dan ganjarannya.. Kalau kerja tapi merungut semacam.. Cuba kita tanya diri kita..

Berkat Tak rezeki yang kita dapat nanti? Berkat ker duit gaji yang kita dapat hujung bulan nanti?
Tepuk dada tanyalah IMAN.. Iman dimana??? Iman di HATI

Ramai juga yang sudah mula buat "Fenomena DONE"
Bagi Anne.. Tak mengapa.. mungkin itu cara mereka menzahirkan Syukur secara Luaran..
Tapi Dalamnya kita tak tahu... Jadi Jangan bersangka buruk... No..No..No...


image from google

Jaga hati Awak tu.... Hati Saya pun saya jaga...hihiii..
Apapun.. Anne ucapkan Selamat Berpuasa Kepada semua Umat Islam Di seluruh Dunia..
Jom kita kumpul pahala …

Peluang Bisnes Bulan Ramadhan 2017 dan sepanjang tahun

Image
PELUANG BUAT BISNES BULAN RAMADHAN!!!!

Boleh dilakukan secara part time sahaja!

MODAL minimum : RM 50

Kemahiran diperlukan :  N/A

MASA diperlukan : 2 JAM sehari

Kelengkapan diperlukan : FB / IG / BOTH

Cabang pendapatan : Untung Runcit & Bonus Jualan

JUMLAH PENDAPATAN : ANDA TENTUKAN SENDIRI.
(Potensi bulan pertama sehingga RM 3k!!!)

Daftar sekarang utk personal coaching dr sy




#1networkingcoach
#projekSTG #projekVOGUEraya
#whynotRM10Kduitraya
#CATrm10jutasebulan
#letsuccessmakesthenoise
#CATchampions

Terima kasih Sayangku

Ucapan terima kasih... ramai orang susah sangat nak ucap terima kasih..
Mungkin satu perkataan yang berat... seerti dengan Ucapan maaf.. ramai juga orang yang susah nak minta maaf... emmm.. be humble..


Alhamdulillah.. terima kasih buat Si dia... insan yang senantiasa cuba untuk mengisi waktu sunyi sendiri...tatkala keseorangan... terima kasih sayangku.. walaupun masa mencemburui namun... kesempatan itu ada...

wahhh fefeeling pula pagi2 hujan nie... saja teringat moment2 sweet..oppss rahsia... sume orang ada moment2 sweet kan... lagi sweet kalau bidadari ada sekali..
rindu amat ibu pada awak... ibu tahu awak pun rindu dekat ibu dan ayah..

ikut hati keras ibu.. ibu nak awak duduk dengan ibu... tp ibu kasihan akan kesihatan awak.. tapi jika ibu fikir lagi.. sampai bila.. sampai bila begini..

insyaallah.. doakan ibu dapat create sideincome yang dapat cover expenses bulanan.. dan ibu boleh berhenti kerja.. jd #surirumah sepenuh masa.. jaga awak sepenuh masa..

serius.. itulah impian ibu say…

Ramadham Al mubarak 2017

Image
Alhamdulillah...
#ramadhan semakin tiba. 4 hari lagi akan masuk bulan Ramadhan dan Bulan sya'aban akan berlalu.

Dah ganti puasa2 tertunggak?
Dah prepare untuk menyambut Ramadhan?

Semoga sempat bertemu dengan Ramadhan 2017 nie.. Tahun ke 6 menjalani ibadah puasa sebagai isteri.. walaupun kesempatan sering mencemburui.. semoga tahun ini beri kesempatan yang lebih bermakna..

Ya Allah.. kau permudahkanlah semuanya..
tapi.. pasti merindu... bila #bidadari tak berada disisi.. bersabarlah duhai hati..

Apapun.. Anne ucapkan Selamat berpuasa kepada semua Umat Islam diseluruh dunia.. terima kasih juga membaca tulisan Anne ini..

Selamat semuanya.. Aamin..


Workplace lamaku dapat semula

Image
Lama terpaku di frontline dibawah..
Akhirnya dapat naik semula..
memang bersepah amat meja nie.. berbulan ditinggalkan..

Pagi nie before mula kerja..
sesi cuci mencuci.. pagi isnin yang indah.
Moga dapat fokus kerja yang memang kena buat.

Moga rezeki yang dikurniakan #berkat dan #halal

meh tengok seleraknyerrrr


selamat bekerja.. happy working my kerja hakiki

Gamehero Celcom Unsubscribe

Image
Everyweek tiba2 deduct kredit RM3..
Apahalnyer tu...

xpernah subscribe pun.. jadi terus gagah g klik link untuk unsubscribe..

berjaya pun..
maaflah.. Anne tak main game..
tak berkesempatan main game.. huhu.