Posts

Showing posts from November, 2010

Lelaki Yang Dibenci? emmm....

Image
Ciri-Ciri Lelaki Dibenci Oleh Gadis..  Betul ker ni????

Suka Kongkong
Emm... Da gak lelaki yang suka kongkong teman wanita dia dalam semua aspek. Suka sangat kawal gerak-geri kekasih dia. Itu tak boleh, ini tak boleh.. Aiseh... belum ada ikatan lagi dah pandai kongkong, tak taulah bila dah jadi pasangan sah nanti. Semua nak kene report. Kalau boleh setiap saat kene wat report. Macam polis pun ader gak... Tapi ada gak dikalangan gadis pun macam tu gak... Nak juga teman lelaki dia report... Nie namanyer terover caring... Hati-hati jangan sampai melemaskan pasangan kita...

Ego
Lelaki memang terkenal dengan sifat egonya. Emmm nie yang buat gadis tak suker nie... Sumer nak ego.. Tak boleh ker rendahkan ego tu mengikut kesesuaian keadaan. Nie sepanjang masa nak ego dan tak mahu mengaku kalah. Emmm..... Jangan tinggi sangat ego tu.. tak kemana pun... Ada juga gadis yang ego selain lelaki... tapi jarang dengarlah...

Meninggikan Suara
Kadang-kadang lelaki nie suka tinggikan suara.. Mentang-mentang…

Awards: You're Sweet Blogger Like A Candy

Image
Hai Kawan2... Nak update entry lagi hari nie..
Tadi masa blogwalking.. Aderlah cik adik manis nie bagi awards... Dia tengah happy giler2... Tahniah... Moga Cik Nanie happy-happy slalu...

Nie awards dia wat sendiri.. Yummy lolipop tu....

Cik Nanie nie specky.. samer ar.... leh kawan nie...

Anyway.. Anne ucap terima kasih coz bagi awards nie..
Mekaceh banyak-banyak...

emm.... Nak tag sapa ek.... Nanti anne taglah...

Dapat 4 Skali!!!!

Image
Emmm... Apa yang empat skali tu?
He..he... He...
Dapat baby ar...

Anne dapat baby kitten 4 ekor...
Hu..hu... Balik jer dari kampung tengok2..
Mummy cat dah lahirkan baby...
Mula2 nak marah sebab mummy cat dah wat sepah dalam bilik
dan dah menjadikan almari sebagai sasaran tempat lahirkan baby..
Tapi bila tengok baby comel.. marah pun reda skit..

Emmm Sikit jer.

nie mummy cat... aka IBU
Nie baby kitten... Tomey...
Pasnie bertambah expenses tuk mereka nie sumer.
Hu..hu..

My Friend Wedding

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Salam 1 Malaysia semua....

Lama dah tak jengok blog nie dan mencoretkan sesuatu... Takda kelapangan..
Anne nak update sedikit dekat sini ...
Hari tu sempat hadirkan diri ke Majlis perkahwinan Rakan baik Anne masa sekolah menengah dulu..
Kali nie bukan hadir sebagai tetamu.. Tapi diundang sebagai pengapit..
Pengapitpun pengapitlah...

Sekadar membantu teman...


merahnyer aku.... Kawan kata pakai jer baju yang sesuai... asalkan tak sama ngan pengantin cukuplah

emmmm.. tak kenyang makan.. sebab makan cikit jer.. segan...hu..hu..

Majlis yang sederhana... Tak kisahlah.. Janji dua hati dapat disatukan dan menjalani kehidupan sebagai pasangan suami isteri yang sah...
Ehem..ehem... aku bila lagi ek???? emm.... dulu ada... tapi.. old story.. hajat tak kesampaian.. tapi pasti ada yang lagi baik menanti disana.. Insyaallah....
Kepada Siti & Duan... selamat menjalani kehidupan sebagai sepasang suami isteri yang sah.. harap selepas ini kehidupan akan lebih baik dar…