Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Thursday, November 11, 2010

My Friend Wedding

Thursday, November 11, 2010 Posted by Ann Mohamad 1 comment
Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Salam 1 Malaysia semua....

Lama dah tak jengok blog nie dan mencoretkan sesuatu... Takda kelapangan..
Anne nak update sedikit dekat sini ...
Hari tu sempat hadirkan diri ke Majlis perkahwinan Rakan baik Anne masa sekolah menengah dulu..
Kali nie bukan hadir sebagai tetamu.. Tapi diundang sebagai pengapit..
Pengapitpun pengapitlah...

Sekadar membantu teman...


merahnyer aku.... Kawan kata pakai jer baju yang sesuai... asalkan tak sama ngan pengantin cukuplah


emmmm.. tak kenyang makan.. sebab makan cikit jer.. segan...hu..hu..


Majlis yang sederhana... Tak kisahlah.. Janji dua hati dapat disatukan dan menjalani kehidupan sebagai pasangan suami isteri yang sah...

Ehem..ehem... aku bila lagi ek????
emm.... dulu ada... tapi.. old story.. hajat tak kesampaian.. tapi pasti ada yang lagi baik menanti disana..
Insyaallah....

Kepada Siti & Duan... selamat menjalani kehidupan sebagai sepasang suami isteri yang sah.. harap selepas ini kehidupan akan lebih baik dari hiduyp single... semoga kekal keakhir hayat...

1 comments:

Matika Love 131020 said...

manis sungguh psangan pngntin tu..

Theme Support