| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Wednesday, August 20, 2014

Bidadari ibu dan ayah

Lama sungguh tak update blog... Tersimpan dekat draft je. Yelah.. Update guna handphone kadang-kadang ok... Kadang-kadang tidak.

Melihat perkembangan bidadari membesar.. Ya Allah.. Cepat betul masa berlalu.. Bidadari dah pandai bebel.. Papa...papa.. Petue..petue.. Hoh..hoh... Berbelit-belit lidah membebel... Terngiang-ngiang setiap masa telatah dia..

Alhamdulillah.. Dia satu-satunya anugerah dari Allah swt dan hadiah dari insan yang senantiasa membahgiakan diri ini. Alhamdulillah...

Walaupun tidak dapat menghabiskan masa 24 jam dengan bidadari tapi pastinya dia dijaga baik oleh wan ngan toknya... Bertambah manjalah dia...

Bulan hadapan setahun... Rasa baru je dia lahir.. Terasa lagi saat2 lahirkan dia bersendirian ditemani nurse2 yang baik hati... Air mata mengalir menahan pelbagai rasa.. Dan masih terhidu lagi haruman bidadari saat peluk dia seusai dia lahir.. Wanginya bau syurga..

Moga bidadari jadi anak yang solehah... Dan ibu akan jadi ibu yang terbaik buatmu sayang... Insya allah...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)