| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Thursday, August 14, 2014

Malas?

Perkataan malas sering digunakan bila kita tak mahu melakukan sesuatu.. emm betul ker?

Bagi saya Malas itu hanya dijadikan alasan atau perkataan sandaran.. Sebenarnya kita bukanlah malas tetapi kerana ada halangan yang tidak dapat kita laksanakan sesuatu..

Sering kita sebut... malaslah... ok.. saya malas..

Malas itu hanya menutup atau noktah untuak tidak menyatakan perkara sebenar.

emm ok.. itu saja tazkirah simple..

eh tazkirah ker?

Note: luah kat sini jer.. xder kawan nak bual-bual...

3 comments:

Lynn Munir said...

kATA orang , hidup memang tidak boleh terlalu banyak alasan jika kita nak maju.

Apapun, luah kat sini ok je Anna, ramai gak orang baca...hehe

Ms. Anne said...

mekaceh kak lynn

Annaz Mohd said...

MALAS & PEMALAS..
jgn malas2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)