Tuesday, October 8, 2013

Kakiku Diciummu

Bidadari Comel sedang nyenyak tidur... Cepatlah besar sayang... Boleh bual-bual sama... Baru boleh buka lappy hari ni... Untuk mencari-cari, memohon-mohon apa-apa yang patut sebagai persediaan masa hadapan yang tak tahu apa akan jadi.

Kemanjaan Si Comel semakin menjadi-jadi setelah dia dianak tirikan oleh tuannya.. He..he.. Maaflah.. tumpuan lebih penting untuk Bidadari Comel ... Pelakuan pelik yang dibuatnya untuk tarik perhatian Anne.. Lihat gambar dibawah.







Kaki Anne yang sedang berstokin dicium-cium dijilat jilat.. betuah punya kucing... Kucing kalau dah biasa dimanjakan, bila diabaikan mulalah nak tarik perhatian semula... Tapi masalahnya kucing ni boleh bawa jangkitan terutama pada baby. Bulu dia sahaja boleh menyebabkan penyakit Asma.. Sebab tu sedang elakkan dia dari menghampiri... Selalu sahaja dia kena warning bila nak duduk dipintu bilik... Usahkan nak dapat masuk bilik.. Tinjau pun dia tak boleh... Kasihan kamu bulat...

4 comments:

Lynn Munir said...

Done follow sini juga - follower yang ke 471. ( Eh macam sama lah kita - tak boleh jauh dari stokin )

safarina mohd fadzil said...

eh. eh. eh. comelnyerr

memmetlenggeng said...

Wah..minat kucing ye..Mmm, bagus, binatang kesayangan Rasulullah

Annaz Mohd said...

Huhuhu...
Kena beralah la dia nampaknya...

Lisan Lidah dan Lisan berjari

Assalamualaikum wbt salam jumaat penuh barakah.. kita diminta menjaga lisan kita... bahya lidah nie ibarat pedang yang tajam.. walau ha...