| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Tuesday, September 17, 2013

Remove Blog & Readers Only

Assalamualaikum....
Tadi sempat check link-link blog yang diletakkan pada Blog Anne. Jadikan aktiviti nak Blogwalking... Apa kesimpulan yang Anne dapati adalah:

Kebanyakan link blog tersebut telah diremove. Maksudnya blog tersebut telah diremove oleh pemiliknya. Tak perlu nak letak kat sini.

Dan....

Kebanyakan blog juga telah me"limit"kan pembaca.. Just open to invites readers only... So Anne tak bole buka@ baca blog-blog tersebut. Hu..hu... Xmengapa...

So bila senang nanti nak kemaskini semula listing blogger yang masih aktif lagi dialam maya nie. So senang nak BW bila kesempatan...

Notakaki: memerap dirumah.... Cube cari ketenangan yang dah hilang....

3 comments:

Kathy Tuah said...

saya pun nak buat list baru..sebab tengok yang ada sekarang ni dah lama sangat tak aktif..

Mysara Ab Rahman said...

ye la, kadang2 kita letak tp link dh xavailable n xleh bukak dh...mcm serabut je nt

Annaz Mohd said...

Nak kemas kini gak lah mana yang patut...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)