Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Tuesday, September 17, 2013

Remove Blog & Readers Only

Tuesday, September 17, 2013 Posted by Ann Mohamad 3 comments

Assalamualaikum....
Tadi sempat check link-link blog yang diletakkan pada Blog Anne. Jadikan aktiviti nak Blogwalking... Apa kesimpulan yang Anne dapati adalah:

Kebanyakan link blog tersebut telah diremove. Maksudnya blog tersebut telah diremove oleh pemiliknya. Tak perlu nak letak kat sini.

Dan....

Kebanyakan blog juga telah me"limit"kan pembaca.. Just open to invites readers only... So Anne tak bole buka@ baca blog-blog tersebut. Hu..hu... Xmengapa...

So bila senang nanti nak kemaskini semula listing blogger yang masih aktif lagi dialam maya nie. So senang nak BW bila kesempatan...

Notakaki: memerap dirumah.... Cube cari ketenangan yang dah hilang....

3 comments:

Kathy Tuah said...

saya pun nak buat list baru..sebab tengok yang ada sekarang ni dah lama sangat tak aktif..

Mysara Ab Rahman said...

ye la, kadang2 kita letak tp link dh xavailable n xleh bukak dh...mcm serabut je nt

Annaz Mohd said...

Nak kemas kini gak lah mana yang patut...

Theme Support