| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Tuesday, September 17, 2013

Anak bulus baru

Emmm... Bangun2 Subuh jer dah bising bunyi kucing kecil... Ingat anak kucing sesat mana.. Rupenye dia...
My bulat sayang pun turut tengok sama.. Tapi macam tak suka... Well takut diketepikanlah tue... He..he... Dont worry. U always no one!!!
Entah manalah adik anne ambik budak kecik nie... Nak jaga bulat &panjang pun jenuh.. Nie kan pula tambah sekor lagi...
Notakaki: Update je apa nak untuk hilangkan tekanan dihati &kepala nie...

1 comment:

Annaz Mohd said...

Penghuni baru la nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)