Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Saturday, September 21, 2013

Pagi Sabtu Yang......

Saturday, September 21, 2013 Posted by Ann Mohamad 2 comments

Assalamualaikum dan selamat pagi semua pembaca.... Kerja ke cuti hari nie?

Sunyi sungguh di sini... Suasana kampung. Pagi-pagi lagi adik-adik dah ke sekolah. Hari sabtu.. Sekolah gantilah tu... So rasa macam hari biasa. Kalau tak dah dengar jerit suara adik bongsu tu dah jerit-jerit.

Aktiviti pagi jalan-jalan di tepi rumah jelah. Apa nak buat... Ini jalan yang dah dilalui... Jadi harus tetap bertahan juga.

Tapi best juga duduk dikampung... Suasana aman, bunyi burung-burung... Lihat cik pai lompat sana lompat sini.

Terpandang "My Baby" yang dah beberapa hari tak gerak2. Emmmm.... Duduk jelah awak kat situ. Tuan kamu ni tengah xda mood. Biar dia recover dulu dari Stress dia yang melampau tu. Ahakkkssss!!

Apapun ... Pada yang bekerja hari ni.. Selamat menjalankan tugas anda.. Pada yang bercuti, selamat bercuti dihujung minggu... Pada yang sedang ber"online" tu... Selamat beralam maya.... Wassalam

2 comments:

Sally Samsaiman said...

huwaaaa...sally keja hari ni...hehehe..ikhlas..ikhlas :)

siti zahara said...

Selamat berhujung minggu..=D

Theme Support