| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Saturday, September 21, 2013

Pagi Sabtu Yang......

Assalamualaikum dan selamat pagi semua pembaca.... Kerja ke cuti hari nie?

Sunyi sungguh di sini... Suasana kampung. Pagi-pagi lagi adik-adik dah ke sekolah. Hari sabtu.. Sekolah gantilah tu... So rasa macam hari biasa. Kalau tak dah dengar jerit suara adik bongsu tu dah jerit-jerit.

Aktiviti pagi jalan-jalan di tepi rumah jelah. Apa nak buat... Ini jalan yang dah dilalui... Jadi harus tetap bertahan juga.

Tapi best juga duduk dikampung... Suasana aman, bunyi burung-burung... Lihat cik pai lompat sana lompat sini.

Terpandang "My Baby" yang dah beberapa hari tak gerak2. Emmmm.... Duduk jelah awak kat situ. Tuan kamu ni tengah xda mood. Biar dia recover dulu dari Stress dia yang melampau tu. Ahakkkssss!!

Apapun ... Pada yang bekerja hari ni.. Selamat menjalankan tugas anda.. Pada yang bercuti, selamat bercuti dihujung minggu... Pada yang sedang ber"online" tu... Selamat beralam maya.... Wassalam

2 comments:

Sally Samsaiman said...

huwaaaa...sally keja hari ni...hehehe..ikhlas..ikhlas :)

siti zahara said...

Selamat berhujung minggu..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)