Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Friday, June 3, 2011

Fenomena Nora Elena

Friday, June 03, 2011 Posted by Ann Mohamad 6 comments
Ha..ha.. takyah cakap pun takper.. confirm sume tau... Sekarang orang-orang sibuk nak menjadi seperti watak lelaki dalam Siri NORA ELENA siapa tu... SETH ..

Anne pun baru tengok cerita tu... Asyik orang sebut2 jer... Cubelah tengok... Emmm best juga.. Tapi masa kadang2 terhad untuk tengok... Sukerlah Citer tu... Nora Elena lakonan Siti Saleha... Anne suka tengok Siti Saleha nie.. dia amat2 cute.. Suka sangat tengok dia.. Especially Mulut dia.. he.he.. cute and cara dia cakap..

Nanti ada masa nak tengok lagi cerita tu.. he..he.. Online jer... kan senang..

CLICK UNTUK PAGE NORA ELENA

6 comments:

Si Penconteng said...

mau org tak sebut....popular gituuu..
skrg ni rmai prmpuan2 diluar sne nak husband mcm seth... :D

p/s: fiqa pun nak jugakk husband mcm seth tu, (yg part dia romantik) :D

Chempaka Sari said...

mulut dia macam ketat kan bile bercakap? cute heheh

Follow awak..

XOXO, Chempaka Sari

Mama AA's said...

alamak dah tertggal kapalla... hehe

tgk sekadar jeling2 jek

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya x ikut citer ni..tgk iklan jer...

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Ms. Ann said...

@Si Penconteng

tula.. anne jarang tengok.. baru skali tengok. tapi dengar2 komen orang yang tengok citer tu.. tapi watak dalam filemm.. kalau yang real agak2 ader ker

Ms. Ann said...

Chempaka Sari = mekceh cempaka.. anne pun dah followgak...

Mama AA's = tengokla citer tu.. ramai yang suker mesti best..

BLADE EDGE = xper.. tengok sesikit pun ok...he..he.. happy blogging too

Theme Support