Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Thursday, June 9, 2011

Feedback Segmen Kutuk Blog Aku

Thursday, June 09, 2011 Posted by Ann Mohamad No comments
Selamat pagi Khamis semua...
Pertama kali terima kasih kepada semua rakan blogger yang telah bekerjasama mengkritik dan mengomen blog anne.. Terima kasih atas kritikan anda

Rata-rata pengunjung mengatakan blog anne loading laju (emm kenapa tuan punyer blog loading blog sendiri macam lambat jer...line prob kut) kemas dengan susunan, pemilihan warna ok.. tulisan pun ok..

Ada juga yang komen Header ok..dan ader yang kata tulisan header tu kecil jer.. Emmm sebenarnya memang saja buat kecil.. Nak bagi pembaca kecikkan mata he..he... Sebenarnya memang saja jer letak fon kecil....

Ada juga yang komen untuk Komen Box tu buat PoP Up.. So atas komen anda.. Anne telah ubah kepada Pop Up.. dan lain lain komen biasa.. Tiada kritikan Pedas dan pedih... Alhamdulillah.. anda semua blogger yang baik... Ada sebahagian anne dah meninggalkan komen dan pandangan. dan anne akanj selesaikan hari nie.. Tak salah kan..

Mode: Teruja.... Tak penah orang komen blog Anne sebegini ramai....

Ber "Blog" itu bagus... Gunakan ia sebagai medium anda melepaskan sesuatu yang ingin anda katakan...dan sampaikan... Yang pastinya ia luahan hati anda dan juga idea bernas anda.. Keep It Up

0 comments:

Theme Support