Wednesday, June 8, 2011

Kenapa Gurl Susah Nak Tinggalkan Kekasih Dia walaupun kekasih dia menyakitkan hati

Emm.. panjang sungguh tajuk blog... He..he..
Anne nak tulis hari nie kenapa perempuan nie sukar untuk tinggalkan BF dia walaupun BF dia tu panas baran, menyakitkan hati, suka pukul ker, suka lemparkan kata-kata kesat yang menyakitkan hati, kuat mengongkong, kuat cemburu tahap langit ke-7..

Tapi napa si gadis masih lagi mempertahankan BF dia? Walaupun terpaksa berendam air mata siang dan malam... Terpaksa menyekat kebebasan berkawan demi kekasih tercinta.. Sadis sekali.

Sememangnya cinta itu tidak mengenal sesiapa.. Kalau dah suka sanggup berbuat apa sahaja... Biarpun dihujani perkataan kesat.. Biarpun dimaki hamun.. Biarpun dikongkong hidup... Namun hati masih tetap cekal setia kepada BF tercinta...

Kerana apa Si gadis masih Setia?
Duit? Sebab dah tergadai? Sebab Janji? Sebab Setia? Sebab Takut? Sebab apa yer?

Sekiranya anda berminat dan yakin nak share Sila Beri komen

4 comments:

misscha said...

sebab syg bangat....

bg misscha kalo baru BF, selagi boleh tinggal, tinggal aje..kalau betul2 the guy not worth it......

sebab kalau dah kawen nanti, nak tinggal ada byk sebab....sebab da kawen, dah ada anak, dah itu ini..etc

Ms. Ann said...

betul tu misscha sebelum kawin lah decide baik2..nanti dah wed susah nak patah balik

Asyieq-iN Rkey said...

hmm..bese sbb syg sgt..tapi zaman skng nie..ade yg dah terlanjur..so bile jadik gitu yg payah sgt nk tggl...
xpon da bnyak sngt berhabes kat laki tu

http://angelzjourney.blogspot.com/2011/06/why-its-really-hard-to-let-go.html

nie antara yg sy pk la..

Aimi Fatimah said...

Xsemestinya sb trlanjur itu cetek pkran nya.. Sb kite nie ikhlas syg kan dy dah lalui mcm2 dgaan same2.. Cume sikap j yg xbrubah

Lisan Lidah dan Lisan berjari

Assalamualaikum wbt salam jumaat penuh barakah.. kita diminta menjaga lisan kita... bahya lidah nie ibarat pedang yang tajam.. walau ha...