Wednesday, May 18, 2011

Confirm Blogspot Tutup?

Kerisauan mula melanda kepada sesiapa yang menggunakan Blogspot sebagai medan berperang ideanya yang tak penah kering... Memang Blogspot jadi pilihan ramai.. Sebab.....

Kenapa Blogspot Jadi Pilihan?

Free jer!!! Semua boleh guna tanpa sebarang kerisauan... Itu memang saya suka..suka sangat2
Lebih Frendly dengan semua pengguna... Mesra Alam... gitu.. Semua Masyuk.. Memang frendly pun.. macam2 boleh ubah ikut kreativiti sendiri... Layout, design, warna... gadjet emm.. pendek kata mantop!!!
Ada pelbagai fungsi.. Yang semua orang suka...

Emm... Tapi Confirm ker nak tutup? Emmm... mesti kecewa gila kepada semua blogger yang dah menjadikan Blogspot sebagai sahabat karib mereka yang mereka sanggup habiskan masa lebih banyak dengan Blogspot... Emmm... Termasuk saya..... Berjuta tu yang guna blogspot.... Dan saya salah seorang daripada mereka..

Tapi sebagai langkah berjaga2... sempat gak buat backup post @ entry yang dibuat dari dulu sampai sekarang.. Mana tau tetiba hilang entah kemana... Emmm.... berpinar mata dibuatnya...

So... Backup sekarang yer.. hik..hik...

Tapi jangan risau,... takkan blogspot nak tutup kut.... Maybe ada masalah dengan sistem dia ker.. biasalah.. ramai orang guna... Maybe dia nak ubah sistem ker... nak upgrade ker... atau nak kenekan peraturan baru ker.. atau aper sahaja yang mereka suka... tapi kalau tutup... rugi ma.... ramai ma... orang guna blogspot... nanti kene protest ma!!!!

emmm.. jangan tutup... kami suka blogspot...

2 comments:

sabree hussin said...

bagus juga idea untuk buat back up tu..

blogspot tak akan tutup punya. Mau kena banned google ni. cuma dia nak semak balik penggunaan blogspot ni, sebab ramai sangat yang buat spam blog guna blogspot.

free lah katakan.

Ms. Ann said...

@sabree hussin

betul tu... sokong2.... jangan ditutup!

Lisan Lidah dan Lisan berjari

Assalamualaikum wbt salam jumaat penuh barakah.. kita diminta menjaga lisan kita... bahya lidah nie ibarat pedang yang tajam.. walau ha...