Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Wednesday, May 18, 2011

Banyak Follower Tak Update!!!!

Barusan sebentar tadi melihat senarai blog yang anne telah follow... Emm.... Ada banyak juga senarai blog yang lama juga tidak ber update.. Emmm sampai sebulan.. 2 bulan.. 3 bulan.. emm... setahun 2 pun ada jugak...


emmm... mereka sibuk atau tak aktif lagi kut..... ataupun mereka sedang merehatkan diri sementara waktu kut....

emmm... kalau rajin updatelah blog... emm.....nak re update senarai follower nie nanti.. tapi tunggu masa banyak...


kenelah slalu update blog... memang pembaca akan datang.. terutama mereka yang follow blog kita... seminggu 2 kali pun jadilah... jadi hubungan kita dengan pembaca tidak terputus begitu sahaja... caiyok!!!!

4 comments:

Abang Zam said...

abang hari-hari..hahaha..macam mana tu?
hahahha

sabree hussin said...

mereka semua ini dah tukar hobi kot.. dari blogging kepada berkebun.. tu yang tak berupdate blog

Ms. Ann said...

@Abang Zam

hari2 abang update ... hari2lah orang datang... anne pun suke... lebih2 lagi entry yang mantop! hik..hik...

saye ..suker...hik..hik..

Ms. Ann said...

@sabree hussin

emmm mungkin juger ye... emm.... berkebun kat farmville dalam febuk tu kut.. hik..hik..

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!