Monday, February 7, 2011

Hidup Baru dengan Azam Yang Baru

Hai semua.... Sihat tak hari nie? Mesti ada yang agak keletihan dan mood masih lagi mood cuti... Emmm Kerja tau jangan letih-letih...

Dekat sini agak terasing sebab hari ini akan berada dalam sitiuasi yang agak berbeza daripada sebelum ini. Biasalah kalau berada dekat tempat bariu dan tempat orang pulak... Tak biasalah katakan. Semuanya kene dengan inisiatif sendiri... Insyaallah semuanya akan baik-baik aja.

Sempat gak online dan postlah something kat blog nie... Cuba membiasakan diri dengan keadaan disini. 3 hari jer dekat sini. bukan lama pun... Lepas tu balik Melaka semula and start kerja kat sana... Alamak....

Pening pala gak fikir pasal rumah. Nak kene cari rumah lagi... Tapi sian kat kawan serumah sedia ada.. Emmmm Camner ek????

2 comments:

Dea Punya | Blogger Ciamis said...

memang agak sedikit sulit untuk terbiasa ditempat baru, butuh proses adaptasi.. ^_^
salam kenal dari blogger ciamis (indonesia)

lizzscarf.com said...

salam, jom shopping scarf di http://lizzscarf.com/

Lisan Lidah dan Lisan berjari

Assalamualaikum wbt salam jumaat penuh barakah.. kita diminta menjaga lisan kita... bahya lidah nie ibarat pedang yang tajam.. walau ha...