Wednesday, February 16, 2011

71 + 71 = ????

Tajuk entry yang agak kepeningan... Takper... Memang tengah pening pun nie...

Tajuk yang pelik nie sebab nak membayangkan kejauhan dan distance setiap hari bekerja...
Wow..... Tak terbayang,,... Hu..hu...

Jarak dari rumah (rumah kampung) ke tempat kerja : 71 km. Nie jarak pergi jer... Lau pegi balik.. Tak ker 142km setiap hari... wa..... wa.... tolong....

Bilalah nak dapat umah nie.... Jauh tau... Sian kat ayah....

Announcement: Sapa yang tau mana2 umah untuk disewa ker, Bilik untuk disewa ker... dekat area bandar melaka, Melaka raya ker... Sila khabarkan kepada saye... Saye nak umah nie... Takley tunggu lagi nie... URGENT... PM dekat facebook saya yer.... FACEBOOK SAYA!!!!

Terima kasih semua.....

No comments:

Ramadhan 2018

Salam Ramadhan... Dah 13 hari kita mengerjakan ibadah puasa...  dah Check diri? Sama ada kita dah laksanakan Azam kita tuk puasa kali n...