Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Wednesday, February 16, 2011

Hari-Hari Sebelum Valentine

Berikut adalah hari-hari sebelum sambutan Valentine... Walaupun Valentine dah lepas,.. Tapi Nak tulis gak kat sini...

7 February : Rose Day...
Maka time nie banyaklah.. orang duk bagi bunga.. Harga bunga pun melambung.,. emmm,.. Banyak bunga rose terjual dipasaran...

8 February : Proposed Day...
Saat nie.. pada pasangan mula nak proposed kepada si dia yang diminati..

9 February : Chocolate Day...
Masa nie.. pasangan akan memberi coklat kepada sidia yang dicintai dan sayangi.. Coklat yang diberi adalah pelbagai perisa dan pelbagai kreativiti yang menarik.. Untuk diberi kepada pasangan mereka. Para peniaga untung sebab orang beli banyak coklat... Hu..Hu...

10 February : Teddy Day
Emmm... Time nie... Banyak teddy bear yang cute cute terjual dipasaran. Teddy bear yang sering dibeli mestilah yang ada love.. warna pink.. or  red.. atau yang berwarna soft...

11 February : Promise Day...
Hari nie pasangan mula berbuat janji antara satu sama lain... Berjanji untuk berjumpa ka.. Berjanji sehidup semati ker.. aper. ker.. You all yang bercinta mesti tau nyer lah... Tul Tak? Berjanji yang lain pun ader gak...

12 February : Hug Day...
Hri nie pasangan menjadi semakin erat.. Pelukan mula diberikan pada pasangan mereka supaya ikatan menjadi lebih erat... Emmm Jangan ... Merbahaya....

13 February : Kiss Day..
Teramat bahaya... Dah main kiss lak nie... Awas pada yang beragama Islam...HARAM..... Minta dijauhi selagi belum mendapat lesen sah.. Awas bagi kaum Hawa diluar... Berhati-hati dengan opasangan anda..

14 February : Valentine Day..
Hari segala-galanya.... Saat ini pasangan menjadi bertambah erat dan tiada siapa boleh menghalang mereka.. Hari penyatuan dua hati... Hari dimana menyerahkan seluruh jiwa dan raga... Pada yang beragama Islam.... semestinya anda mengetahu akan halal dan haramnya... Ingatlah... jauhi segala larangannya... Ingatlah...

Siapa yang rugi disaat ini????

Kaum HAWA... Kerna demi cinta segalanya diserahkan.. Terpedaya dengan janji manis Si Pasangan,,.. Akhirnya???? Fikir Sendiri... Andai sudah tahu jawapannya...

Yang Mentertawakan kita???

Para syaitan yang berjaya meruntuhkan akhlak kita.. Yang berjaya menghasut untuk mengikut jalan kemungkaran Allah Swt... Yang berjaya membawa kita ke lembah kemaksiatan... Nauzubillahh

AWAS!!!! 
TEMAN YANG BERPOTENSI UNTUK MEMBAWA KEARAH MAKSIAT.. ADALAH TEMAN YANG MENGAJAK UNTUK RINGAN-RINGAN!!!!!

Fikir-fikirkanlah......

0 comments:

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!