Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Saturday, June 19, 2010

Dengar je lah....

Malam nie tak tau nak buat aper... Dah nama duk sorang... Bilalah housemate baru tu nak datang yer? Giler rasanyer duk sensorang nie... Apalagi kerja yang aku duk buat malam nie..

MengUpdate FB... 
Apa lagi sempana FIFA nie sengaja menukar pic kat FB dengan jersey England. kalu rasa nak add saya kat FB klik jer gambar kat bawah nie... Jangan segan silu..


Tak pun kat page khas tuk Rakan-Rakan Blogger saya..Klik jer gambar bawah nie


Kenapa saya minat England? Sebab dia....
BECKHAM...


Dah STOP pasal FB.. ENGLAND... BECKHAM

malam nie jadi kelawar sementara.. Bukak Gengblogger... Layan sana layan sini... 
Masuk Blog sendiri.. tengok Shoutmix... Sapa duk singgah... Hik..Hik..hik..
Mekaceh... Dah singgah dah kat tempat u all...

Tu jer... Sebelum tirai malam nie nak dilabuhkan
harap maaf andai entry nie buat semak jer...
Sajer jer nak eksposed sesikit pasal ENGLAND n BEECKHAM
hiks... 
Dah arrr... Merapu jer...

0 comments:

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!