Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Saturday, May 15, 2010

Midnight... Last Day

Saturday, May 15, 2010 Posted by Ann Mohamad 2 comments
Emmm... lama gak tunggu kawan datang malam tadi... Depa nak balik dah.. Jadi nak jumpa last day nie..
Aritue depa ajak gi BBQ duk jual mahal.. Tapi malam nie.. tunggulah dia datang...

Lama gak tunggu... Sebab dia jumpa parent dia dulu baru gi jumpa anne. Pertama kali dalam sejarah hidup Anne kuar midnight.. takut gak.. tapi just friends ja... tak salah rasanyer... Takat nie tak penah wat jahat lagi... huh... Takat nak berkawan bukan apa-apapun... Releks arr.

(Uihhh tak caya life aku semakin berubah nie... ada peningkatan ker? Mungkin betul kata-kata mereka life mesti diteruskan... Buat apa nak kongkong diri.. Selagi apa yang kita buat tak salah.. Tak perlu takut...  Thanks to all dan rasa happy dengan life yang baru tanpa ada perasaan bersalah.. Maybe i need to changed my life. Be brave for what ever you done...)

Malam hujan pulak.. Boleh jumpa depa ker? Kredit dah habis nie.. Nak cancel dah tak boleh dah nie.. Kene tunggu depa call dulu. Last-last kul 11.46 malam depa datang..Jalan kaki jer alah.. Pakai payung... Hu..hu.. Tejuknyer.. Perut lapar gegila...

jalanlah kaki kami pi makan kat kedai jap... dalam hujan pulak tu.. Takpa... sesekali... Ketar gak.. firstime nie.. huh..huh... Kami pi makan kat sebelah umah bos.. hu..hu... apa nama kedai tu .. Nur Tomyam Seafood.. Tapi makan bisa jerlah.. Dia pun nak tutup kedai dah...

Pas makan.. Duk cit cat.. Kat depan 7e.. Tu jer tempat yang selamat dari segala bahaya dan fitnah melampau.. Hu..hu..

Anyway.. say good bye kat depa.. Hope depa blajaq rerajin.. dan grad. Cam anne dah grad dah.. hu..hu..
Hope depa happy kat sana.. And thanks coz hang sudi jadi bestfriends Anne kat sini..

2 comments:

joegrimjow said...

dalam 7e...
xde jumpe kertas judi?
hehehe

Ms. Ann said...

kik..kik..kik..

kat luar 7e jer lah... Dalam 7e nyanyer jer.. orang pandang semacam jer..

Theme Support