Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Sunday, April 18, 2010

Tak Terhingga....

Sunday, April 18, 2010 Posted by Ann Mohamad , , 5 comments
Selamat Pagi. Terima kasih kepada semua yang membaca setiap entry Anne. Nie tuk u all sumer
Gambar di ambil dari www.bloomingbritain.com

Pagi nie Anne nak kongsi keriangan tak terhingga Anne. Keriangan aper yer?
Petang semalam Anne rasa betul2 happy. Sebab:

Bermandi-manda
Anne happy sebab dapat mandi-manda kat pantai. Sebab dah lama sangat tak terjun. Hari2 pandang pantai tapi tak penah lagi nak mandi. Jadi kesempatan yang ader aper lagi. Walau rasa koman jer.. tapi nak gak tulis sini.

Family
Kedua, Anne dapat mandi ngan family. Mula plan nak mandi ngan dila jer. Tapi rasa cam tak seronok. Terus call ayah ajak mak, adik2. Kebetulan abang Anne ader. Ajak skalilah. Memang seronok mandi ngan adik2.. Sesekali nak bergembira dengan adik2. Sian kat adik.. asyik belajar jer.. pagi petang... Aperpun.. Mak Ayah Adik Abang... thanks sebab datang memeriahkan lagi aktiviti petang ku ini.. Muchas gracias

Friend
Ketiga, anne ader kawan walaupun sorang je ar... dia jer yang hari2 sama ngan Anne. Kira adik arr. Sementara dia ade kat sini lagi.. nak bergumbira ngan dia puas-puas. Dila.. syok tak?

Banana aka Jerung laut
Pertama dalam hidup ann yang dan 24 tahun nie. Inilah kali pertama Anne naik jerung laut. Jerung laut.. giler aper.. nak naik tiang dua? Hu,..hu... bukan arr.. banana botlah. Anne naik ngan dila.. adik2 ngan sorang akak tu yang tak tau namer dia... Memang seronok..tak terhingga. Wisau adik2 yang kecik naik.. tapi dia orang cool jer... cam tak takut.. Berani tul adik2 aku nie. Last masa nak pi tepi pantai orang tu jatuhkan kami.. Hu..hu.. Part tu best bercampur geram.. Sebab of course terminum air masin yer kan. Bayar just RM25 sahajer... hu.,hu.. murah.. Sib baik anne staff kat sini..

Menari
Ader tak orang menari kat laut..aka dalam air kat tepi pantai.. Entah. Oleh kerana nak mencuba.. Anne ngan kawan Anne nenari ala2 couple kat dalam air.. Tarian yang cam romantik tu.. Hu..hu.. Kerja giler aku buat.. Memang orang pandang tapi what dunno jer arr..

Banyak lagi yang seronok nyer.. Tp nanti u all bosan nak baca. Part Tak seronok Minum air masin yang banyak sampai tekak jadi perit.

Oleh kerana sumer duk mandi.... jadi.. takder sorang pun ingat nak amik gambar.. Tu part yang sedey nyer... Kalau ader gambar leh wat kenangan... Kini tinggal kenangan kat kotak memori Anne jer.. hu..hu..
Ni jer yang Anne nak share ngan korang...

Kalau nak gi pengkalan balak.. Nak sewa chalet ker.. resort ker... Jom contact Anne..... Anne rekemen kan.. kat bos.. hu..hu..

5 comments:

akmal hacks said...

banana bot memang best kan anne?? rindu nak naik lg.. hehe

Ms. Ann said...

memang seronok.. akmal.. first time rasa nak lagi..

Miss Annaz said...

mmg la best...bg orang nie yang x dapat pegi dengar citer je la...planning la weiii...leh g skali...

Hot Mama said...

syoknyaaa..

Hot Mama said...

syoknya lama tk gi pantai

Theme Support