Monday, April 26, 2010

Manisnyer....

Dah lama tak tulis entry kat blog... sampai tak sedar blog telah dijelajah Encik Ben yang popular tu. Dan mulakan sesi jalan-jalan pada sumer blogger yang lawat blog Anne sepanjang ketiadaan Anne. Sayang Korang Sumer..

sajer nak buat2 cerita manis-manis nie.. Oleh kerna kebosanan yang tahap melampau.. Anne telah menjadi seorang yang agak pelahap... Eh taklah teruk.. Sikit jer..  Pelahap terhadap bender nie..



Hu..hu.. nie jagung madu.. Sedap tau.. manis-semanis., manis nyer.. Anne makan ketiga2 jagung tu..
Ha..ha.. Addicted to corn.. coz luv it colours..  tapi memang best tau.. korng  cuber arr..

2 comments:

HEMY said...

alamak..bestnya jagung...rasa n beli beberapa tongkol lak rebus sendiri balik ni

Miss Izah Mohamed said...

BESTNYE.. LAME XMKN JAGUNG REBUS.. HUHU

Ramadhan 2018

Salam Ramadhan... Dah 13 hari kita mengerjakan ibadah puasa...  dah Check diri? Sama ada kita dah laksanakan Azam kita tuk puasa kali n...