Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Wednesday, April 7, 2010

Gift Kejutan Di Malam Hari

Malam tadi selesai makan anne ngan kawan sekerja aka housemate anne dikejutkan dengan pemberian sesuatu yang tak dijangka2 oleh seorang yang kami kenal.. Ala kengkawan jer arr…
Anne bukan nak kata sengaja nak interprem atau nak nunjuk2.. Tapi just nak share sahaja…

Dia beri kami dua batang coklat yang sungguh patriotik. Mengikut PM kita Kira padanlah nama mereka dua sama.. Coklat 1 malaysia… Anne rasa coklat tu pekat adunannya.. Handmade Chocolate nie. Tapi mampu anne habiskan walaupun baru sahaja sudah makan malam…. (Hebat juga aku nie yer?)

Dia juga member kami dua bekas kaktus yang sangat comel dan cute… Seumur hidup anne takde lak orang penah bagi kaktus… Ini kira first time lah nie.. Comel.. suke…. Anne letak kat meja tempat anne slalu duk main laptop kesayangan anne… Sebagai menghargai pemberian ikhlas…

Paling anne rasa gayat tapi taklah terover sangat2 … Sebab dia bagi bunga…. Huhu…. Wa.. pandai tul pikat hati pempuan nieh…. Ok.. Sapa2 nak boleh mintak contek yer.. Hiks… Gurau jer.. Tapi kalu nak aper salah nyer.. meh tolong kenal kan.. Orang utara lagi tue….Kedah mai nie… Mesti korang tertunggu2 bunga aper yang dia bagi…

Kekwa???? Salah…..

Daisy????? Salah…..

Kenanga???? Salah…

Bunga Ros???? Nie mesti bunga first kuar kat mulut korang.. Tapi sayang sekali Salah

Jawapannya….. BUNGA HARUM SUNDAL MALAM….. Cayalah….



Ramai orang bagi bunga ros… tapi naper dia bagi bunga harum sundal malam?
Pengakuan Ikhlas dari hati kecil anne… Kalau dari Dila haousemate anne tak taulah… Lom interview lagi

1. Wowwwww!!!!!!

2. Anne Suke….. Siyesly

3. Pertama kali seumur hidup.. sebab anne memang nak tengok sangat secara real bunga tu camner. Sebab bunga nie famous masa citer harum sundal malam ngan citer Pontianak.. Bunga nie pun sinonim dengan benda-benda camtuh… Tapi aku steady lagi… Exited nyer pasal..

4. Bunga tu wangi tapi bau dari dekat memang xleh tahanlah… Tapi tengah malam.. perhhh bau dia.. semerbak giler… Naik bulu roma anne…
Kita orang letak bunga tue kat tempat selalu kita orang duk.. jadi lehlah bau bunga tu…..

Aperpun.. kami berdua berterima kasih banyak2 dekat dia kerana sudi bagi gift tu dekat kami… Kami amat menghargainyer… Walaupun pegi enjoy tak bawak kita orang tapi dia tak luper kat kawan2 dia yang tinggal kat sini… Itulah sifat kawan yang perlu kita ada…

Terima kasih……
Ikhlas dari:
Anne & Dila

0 comments:

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!