Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Wednesday, April 7, 2010

Bebola Gediks....

Salam.. entri malam nie Anne nak cakap pasal satu game yang selalu Anne main.. 
Tetiba dah jadi Addict kat Game nie.. Rasa game nie mungkin u all penah main..
Rasa Cam game bebudak jer.. Tapi bagi girls cam Anne nie suka sangat....
Walaupun beberapa kali menjerit dan marah2 dek kerana game nie..

Game nie namanyer Winlines.. Tapi kerana kegediksan ia digelarkan Bebola Gediks.
Apsal susah sangat nak score markah tinggi dan nak kalahkan Si Abundy tu...
Sapa yang dolu-dolu duk main game nie yang susah sangat nak kalahkan dia..

Nie Anne letakkan sesikit tentang game nie..




Perhatikan Si Abundy tu masih seperti raja..



Bola gediks mula memenuhi ruang.. Mana jer kiter letak sumer nak kacau..




Lastly.. Habis sumernyer.. Score dia 546.. Anne 344 jer...




Kalau tengok score nie.. Nama Anne memang banyak tapi masih tak berjaya mengalahkan Si Abundy gediks nie..

Sapa2 yang nak game nie boleh mintak kat saya.. Rasa u all ader kut.... Sapa penah score lagi tinggi????

3 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah!!
mainan di kala boring ok gak ni...

huhuh

toh said...

i xpandai game ni T_T hehe

Ms. Ann said...

ala TTT.., senang jer main game nie... kene cantumkan bebola gediks tu minimum 5 bola yang samer.. nanti dia meletop.. so buat perkara yang sama kat bola2 lain..

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!