Posts

Showing posts from 2017

Ramadham Al mubarak 2017

Image
Alhamdulillah...
#ramadhan semakin tiba. 4 hari lagi akan masuk bulan Ramadhan dan Bulan sya'aban akan berlalu.

Dah ganti puasa2 tertunggak?
Dah prepare untuk menyambut Ramadhan?

Semoga sempat bertemu dengan Ramadhan 2017 nie.. Tahun ke 6 menjalani ibadah puasa sebagai isteri.. walaupun kesempatan sering mencemburui.. semoga tahun ini beri kesempatan yang lebih bermakna..

Ya Allah.. kau permudahkanlah semuanya..
tapi.. pasti merindu... bila #bidadari tak berada disisi.. bersabarlah duhai hati..

Apapun.. Anne ucapkan Selamat berpuasa kepada semua Umat Islam diseluruh dunia.. terima kasih juga membaca tulisan Anne ini..

Selamat semuanya.. Aamin..


Workplace lamaku dapat semula

Image
Lama terpaku di frontline dibawah..
Akhirnya dapat naik semula..
memang bersepah amat meja nie.. berbulan ditinggalkan..

Pagi nie before mula kerja..
sesi cuci mencuci.. pagi isnin yang indah.
Moga dapat fokus kerja yang memang kena buat.

Moga rezeki yang dikurniakan #berkat dan #halal

meh tengok seleraknyerrrr


selamat bekerja.. happy working my kerja hakiki

Gamehero Celcom Unsubscribe

Image
Everyweek tiba2 deduct kredit RM3..
Apahalnyer tu...

xpernah subscribe pun.. jadi terus gagah g klik link untuk unsubscribe..

berjaya pun..
maaflah.. Anne tak main game..
tak berkesempatan main game.. huhu.




The finest teas of the world

Image
really good taste...
TWG tea since 1837...
geisha blossoms tea...



bau sangat wangi... relax rasanya bile minum..
katanya mahal.. tp boleh lah free kan..
orang beri hadiah..

apapun.. tea memang feveret Anne..
satu lagi tea yang Anne suka.

#ahmadtea
memang marvelous... super duper like..
especially yang strawberry taste..

sape suke juga..
angkat tangan.. cer komen sikit

Avon handbag murah jer

Image
Cantik juga handbag Avon nie..actually anne memang xsuka sangat dengan handbag atau purse.. sebab kadang rasa leceh.. kadang rasa perlu... bukan perempuan suka handbag kerr...
Anne biasa2 sahaja..pakai bila perlu..
dan kalau dah suka yang tu.. itu sahajalah yang diguna sampai dah xboleh guna..bukan xmampu.. tp ape yg perlu sahaja..
boleh kira barang2 accessories perempuan yang anne ade..well anne pilih.. #simple janji  #xselekeh

bidadari anugerah dihati

anugerah terindah...
menghiasi hidup ibu yang sering sendiri...
kerinduan buatmu terlalu mendalam..disaat kau jauh dari ibu..
sakitmu kurasa disetiap malammu sayang...
kau nyawa ibu...
selamanya..berdua selalu