Thursday, June 8, 2017

Jom tukar background Facebook Post

Semakin hari banyak pula yang tukar-tukar gambar...
Terikut-ikut pula. Tapi bagaimana mereka tukar background post tu.

Anne pun tercari-cari juga.. Tapi senang jer.. Nak buat sendiri tak tahu. Tapi cuba cara nie.



Kalau you all jumpa sesiapa yang update post ada background yang menarik. Boleh lah korang try.
bawah posting tu kan ada suruh korung try background tu.. So Klik sahaja "Try it"


Lepas tu jadilah macam nie. Taiplah apa yang ada dalam minda korang tu.. dan post.
Senang jer..


Selamat mencuba.
Ada backgound lawa sikit kan..



No comments:

Tengok TV dulu dan Sekarang

Zaman dulu-dulu kami sekeluarga tengok televisyen sama-sama. Kadang-kadang bertekak adik beradik sebab berebut siaran.Ada yang tarik muka ad...