| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Monday, July 4, 2016

Shell Malaysia : Sampul Raya


Cantik sampul Raya nie dari Shell... Kuning Hijau..
My favorite Macthing Color.. 
So bagi siapa yang nak sampul raya nie boleh isi Minyak Petro di Shell ye..
Tapi tak tahu masih available lagi atau tidak.. lusa dah raya kan..

Anne dapat 2 pack.. abang petrol pump tu bagi.. Mekaceh..

#memang selalu isi minyak dekat Shell.. terbaik!!!

1 comment:

Mysara Ab Rahman said...

Cntik jugak. Simple je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)