| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Wednesday, November 19, 2014

Kata mencermin diri

Sakit betul rasa hati pagi begini.. Mujur kita hubungi dia kalau diam terus lagilah pula.

Kita ada urusan lain yang nak diuruskan. Lainlah kita duduk goyang kaki sahaja. Tak minat cakap lah tidak. Tak perlu nak explain panjang berjela menyakiti hati kita....

Awak tiada pun saya ok tiada effect pun.. Manusia memang begitu... Banyak tempat lain boleh dicari...

Aptb.....

2 comments:

Abe Kie said...

as salam. harap bersabar menghadapi dugaan dari Allah. Biasalah manusia ni macam2 perangai. abe kie follow sini ye? #498. tq.

Ms. Anne said...

thank you

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)