| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Tuesday, August 26, 2014

Last day syawal

Rehat sebentar

Hari ini last day puasa... Ehhh syawal.... Kira lastday raya... Memang marveles... Kalau hari ni hari sabtu atau ahad confirm ramai buat open house ... Yelah.. Lastday raya...

Tadi buke-buke lah FB sibuk cite sal cincin tu... Penuh wall..

Mengeshare banyak sangat.... Udah-udah lew nak sebar2 menda gitu... Sian mamat tu malu dia... Siapalah yang ambil gambar dan upload... Berita saja sudahlah.. Walaupun di sensorkan... Orang still boleh detect wajah...

Memang zaman sekarang suka cerita hot-hot gitu.. Dan pengomen pun ramai.. Baik tak tahu dari tahu.. Bila tahu secara tak langsung orang mula fikir mula berkata-kata, mula mengandai-andai...

Oh manusia....

1 comment:

Annaz Mohd said...

Jemput tgg open house last raya..
http://annaz79.blogspot.com/2014/08/persiapan-open-house.html?m=0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)