| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Sunday, November 3, 2013

Kenapa Pou Obesiti

Seharian tak menjengah Si Pou. Sekali bila tengok dia dah obesiti. Siapalah punya kerjaan ni. Mesti adik-adik i yang main ni.

Emm xkisahlah lagipun Pou ni tak mati.. Hu...hu... Takda function yang bila sakit teruk dia mati dan balik ke level 1 semula. Game je pun....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)