| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Friday, November 8, 2013

Cili Yang Tak Berapa Pelik


Mesti dah biasa kan anda semua tengok gambar pelik-pelik kan? Well sengaja upload gambar ni.
Cili yang ditanam oleh emak saya.. Macam ini rupanya... 2 in 1 lagi. Cili Kembar.. 
Subhanallah... Inilah keajaiban Ciptaan Allah swt

Macam comel je! Macam Cantik Je! Macam Pelik Je!

Orang kata siapa nak anak kembar, sila akan benda yang kembar-kembar. Emm.. Boleh percaya ke?
Apa-apa lah.... Saja isi kelapangan waktu di Malam hari sambil intai-intai peluang yang ada.. Bidadari pun dah nyenyak tidur..

2 comments:

memmetlenggeng said...

jarang jumpa cili kembar...tapi masak lomak cili api memang best!

MasihaSulaimi said...

A ah la..subhanallah...jom follow blog sy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)