Tuesday, October 8, 2013

Update guna Android

Sekarang ni banyak update blog gunakan hp sahaja. Jadi banyak function yang tiada. Kalau update guna lappy senang. Macam-macam ada. Guna hp nie.. Sekadar update biasa-biasa...

Banyak juga missing cerita-cerita best dekat blog nie. Almaklumlah... Sekarang Anne tengah menjalani fasa2 pembaikpulihan diri.. Lama lagi waktu tu..

Aku yang dulu bukanlah yang sekarang....
Banyak perubahan mendadak dalam diri Anne. Jadi mana sempat je lah. Lebih-lebih lagi bila dah ada "Bidadari Comel" nie..Masa lebih tertumpu kepada dia.

Moga-moga semuanya ok...

Notakaki: Ayah & Ibu sayang Humaira...
Cepat sembuh ye sayang....

No comments:

Lisan Lidah dan Lisan berjari

Assalamualaikum wbt salam jumaat penuh barakah.. kita diminta menjaga lisan kita... bahya lidah nie ibarat pedang yang tajam.. walau ha...