Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Tuesday, October 8, 2013

Update guna Android

Tuesday, October 08, 2013 Posted by Ann Mohamad No comments

Sekarang ni banyak update blog gunakan hp sahaja. Jadi banyak function yang tiada. Kalau update guna lappy senang. Macam-macam ada. Guna hp nie.. Sekadar update biasa-biasa...

Banyak juga missing cerita-cerita best dekat blog nie. Almaklumlah... Sekarang Anne tengah menjalani fasa2 pembaikpulihan diri.. Lama lagi waktu tu..

Aku yang dulu bukanlah yang sekarang....
Banyak perubahan mendadak dalam diri Anne. Jadi mana sempat je lah. Lebih-lebih lagi bila dah ada "Bidadari Comel" nie..Masa lebih tertumpu kepada dia.

Moga-moga semuanya ok...

Notakaki: Ayah & Ibu sayang Humaira...
Cepat sembuh ye sayang....

0 comments:

Theme Support