Friday, October 25, 2013

Baby Sleeping Style;

Finally... She gots new sleeping style.. Sleep on my chest...

Nampaknya jangan diajar sedemikian, nanti susah nak buat kerja. Sesekali bolehlah... But sangat-sangat cute bila bidadari tidur macam tu.. Terasa aman sangat-sangat hati ini...

Hilang rasa gundah gulana...
Gambar kat bawah nie sekadar hiasan je..

2 comments:

Annaz Mohd said...

Princess Aina dulu pun mcm tu jugak..
Suka tidur menyarap atas badan. Baby memang suka bila di peluk dan dibelai...

Ms. Anne said...

Tula... nyenyak pula dia tidur macam tu. letak atas tilam dia semula tak sampai seminit... mulalah.

Lisan Lidah dan Lisan berjari

Assalamualaikum wbt salam jumaat penuh barakah.. kita diminta menjaga lisan kita... bahya lidah nie ibarat pedang yang tajam.. walau ha...