Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Friday, October 25, 2013

Baby Sleeping Style;

Finally... She gots new sleeping style.. Sleep on my chest...

Nampaknya jangan diajar sedemikian, nanti susah nak buat kerja. Sesekali bolehlah... But sangat-sangat cute bila bidadari tidur macam tu.. Terasa aman sangat-sangat hati ini...

Hilang rasa gundah gulana...
Gambar kat bawah nie sekadar hiasan je..

2 comments:

Annaz Mohd said...

Princess Aina dulu pun mcm tu jugak..
Suka tidur menyarap atas badan. Baby memang suka bila di peluk dan dibelai...

Ms. Anne said...

Tula... nyenyak pula dia tidur macam tu. letak atas tilam dia semula tak sampai seminit... mulalah.

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!