Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Monday, September 23, 2013

Segmen Saya Mahu Ditegur


Tarikh Tutup: 25 September 2013

Kenapa Saya Mahu Ditegur?

"Kadang semasa kita memaparkan cerita atau apa sahaja di dalam blog kita mungkin mengundang rasa kurang senang. Jadi orang lain boleh tegur dan kita boleh betulkan kesilapan kita. Tak gitu?
Kadang juga Blog kita agak serabut jadi orang yang bertandang ke Blog kitalah yang tahu bagaimana rupa blog kita. Kalau kita ofcoz.."My Blog Is The Best" .. So Teguran Pembaca akan membina & memandu kita kearah Blogging yang lebih baik.."

Mohon Ditegur.. Terima kasih

10 comments:

Mieya Atiera said...

Selamat bersegmen :)

fiza saiza said...

Salam...

Dari segmen yang sama.

Teguran saya pada beckground. Warna yang terlalu terang membuatkan sakit mata memandang.

Yang lain2..semuanya ok.. :)

Bahrain said...

Salam ziarah sini

Sedikit teguran:

1) bahagian sidebar banyak sangat widget, buang mana yg ptot macam my feed atau pun wow betul ker..

Overall, blog simple, kemas dan cantik!

Papa Mifz said...

salam...

header blog memang macam tuh ke , ke under constuction..??hehe...

sidebar widget chatting tuh mungkin tidak perlu kot...


http://www.papamifz.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

Khairul Zamri said...

widget shoutbox kurang sesuai rassanya

eyriqazz said...

Teguran :

1) Nama blog tidak menarik
2) template blog kurang menarik.
3) Sidebar boleh dikemaskan lagi
4) Header perlu ditukar

Norazizah Hashim said...

Salam, Nor pun join segmen ni :).
Komen daripada Nor :
1. Blog boleh tengok di mobile.
2. Penampilan di mobile tidak sama dengan desktop.
3. Loading ok di desktop dan mobile.

Selamat bersegmen :)

MyLife Ria said...

Salam Ms Anne,
Suka dengan tagline blog. Mungkin boleh kasi ruangan entri besar skit :)

jaakechik said...

Salam Sabtu dari jaakechik.

jaa datang dari segmen yang sama jugak.

http://www.jaakechik.com/2013/09/segmen-saya-mahu-ditegur.html

komen jaa untuk blog ni :

1. kena buat border utk entry dan sidebar, agar sedondon dgn tajuk widget / date entry.

2. yang lelain dah ok.

Ms. Anne said...

Alhamdulillah.. baru berpeluang sedikit waktu untuk lihat blog guna lappy.. terima kasih atas komen dan teguran dari blogger semua.. insya Allah.. Anne akan cuba kemaskan apa yang patut... pasal header tu memang buat macam tu.. Bukan blog under construction.. tapi hidupnyer si penulis blog.. he..he..

Mengenai sidebar widget tu.. memang anne pun nampak serabut.. tengah cari idea nak susun macam mana..

pasal tajuk blog.. memang berubah-rubah ikut mood.. tak statik.. dah nama blog personal sikit.. he..he..

warna background tu memang nampak terang depend dengan setting lappy orang yang melihat.. memang nampak terang.. well pink tu suweet...he..he..

apapun terima kasih atas komen anda semua..

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!