Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Monday, July 4, 2011

Tag Gambar Dekat Facebook

Monday, July 04, 2011 Posted by Ann Mohamad No comments
Ramai yang alami masalah sama dengan Anne... Mesti tak suka Profile peribadi anda di tag dengan pelbagai gambar dan iklan sehingga memenuhi ruangan wall... Aduh.... semak sungguh... kalau satu dua tak mengapalah.. ni sampai lima enam tag dibuat.... Sungguh letih nak me "remove" nya...

Lagi teruk macam Anne pulak.. Anne guna auto update dari facebook mobile.. So sebarang post di wall anne akan direct dihantar ke Handphone Anne... Anne kan bercuti sehari sabtu kelmarin.. Al-maklumlah kampung Anne nie terkebelakang sikit dari kemajuan telefon... Jadi takda coverage... Nak coverage kena naik atas bukit dekat belakang rumah Anne..

Bila Balik semula ke Melaka.. Pagi ahad tu... Sampai je dekat tempat ada coverage.. Huh..Huh... Macam nak meletop jer handphone Anne... Tak habis2 SMS masuk.... lebih kurang seratus SMS masuk dalam Handphone anne... Hang terus....

Bila Check... 5 ke 6 SMS jer yang important.. Yang lain SMS dari Facebook... Huh..Hu... Agak kebengangan dibuatnyer... Nie semua gara2 di tag dengan gambar dan iklan jualan... Tolong lah.... Tatsuke!!!!!

Iklan Sekejap.. Confirm... Murah Gila... Kalau Nak Calling2 la Anne yer..
Klik Gambar Bawah nie...


0 comments:

Theme Support