Sunday, May 15, 2011

Cheap Car They Never Stole

Don't say cheap car they never stole... Always same ma..... Hu.,.,Hu...

Sorry to say to that Singaporean Guy... (that we seen at Car wash)... Cheap or Expensive or Exclusive Car.. if they want to stole or broke... the do ma..... (Opps... Grammar agak berterabur.. Dah lama tak menggunakan ayat english ni)

Alkisah dia bercerita kereta Honda entah apa namanya, kena pecah oleh orang untuk dibawa lari dekat Holiday Inn Melaka.. So.. Dah siap tanggal no plat kenderaan lagi.. Nasib baik security lock kereta tu ok, so tak mampu dicuri walaupun dipecahkan kereta... Tu yang dia tengok kereta akak housemate terus kata kereta murah orang taknak curi.. Siut jer... ayat dia...


Hu.,.hu... mentang-mentang dia pakai kereta swiss... Suka-suka kata kereta Cheap!!! Terasa gila kak housemate orang singapore tu kata kereta akak tu "cheap"... Tak patut... Atleast ada juga kenderaan...

Hu..Hu....  Pastu dia tanya Jalan mana paling dekat nak ke Dataran Pahlawan..Terus akak tu buat-buat jawab call... He..he... Cari sendiri... Dah dekat pun lagi mau tanya...

No comments:

Lisan Lidah dan Lisan berjari

Assalamualaikum wbt salam jumaat penuh barakah.. kita diminta menjaga lisan kita... bahya lidah nie ibarat pedang yang tajam.. walau ha...