Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Friday, April 8, 2011

Terapi Sebentar....

Friday, April 08, 2011 Posted by Ann Mohamad No comments
Apabila kebosanan melanda... tak tahu nak buat apa...
Emmm.... apa lagi...pegi terapi sebentar.... 
Terapi dekat mana ek????

Emm... Dekat Showroom lah apalagi...
Free... guna jer lah kan,,,...He..He...

Terapi Medan Elektrostatik.... Namanyer DrJism...
Terasa perjalanan darah macam tersekat jer... Tu yang cuba untuk Negative Voltage,..
Yang nie untuk menenangkan sistem saraf yang tak berapa tenang nie....hu..hu...
 
So sapa yang sakit kepala ker, stress, resdung, asma dll boleh cuba yang nie... Hu..Hu...
Duduk jer... Bukan kene urut atau joging... So.. terasa pening sikit jer... Masa first guna hari tu.. agak pening yang mat dan mengatuk.. Lepas 2 3 kali guna dah ok dah... He..He..... Wat terapi untuk 30 minit..

Pastu... guna Light Wave pulak... Memang harus guna lepas wat terapi...  Ha,..yang nie best... khusus untuk mempercepatkan tindakbalas dan mengurangkan risiko KEGEMUKAN dan penyakit kronik...  So leh kurangkan berat badan nie...yang dah rasa macam dah naik nie..

Kalau kat Slimming Centre kat Jepun.. mereka guna mesin terapi berasaskan Light Wave selama 1 jam tau... sebab 1 jam bersamaan 3 jam buat senam erobik tau... Yang nie aku buat 30 minit... Uhhhh.... lega dah....

So baru ada tenaga yang baik untuk stay kerja sampai 9 malam nie....

P/s:  Lupa bawak cabel hp... nak upload gambar terapi tadi.. ish..ish... kacau daun betul... nie bukan istilah promote tau... nak gitau jer... saye guna terapi tadi... he..he..

0 comments:

Theme Support