| DASHBOARD | HOME | TUKAR LINK |

Friday, March 25, 2011

Contest: Adik-Beradikku Yang Comel

PENGUMUMAN...
Sekarang Sesi Ruangan Contest.. Dan Anne lama tak melibatkan diri dalam dunia Contest nie..
Tertarik dengan contest yang Anne tengok dekat Blog Seorang Jejaka Tampan...
Opps... Puji Skit...Tapi Ikhlas
Nie Contest pertama dia buat tau... Emm Nama Jejaka Nie ialah .... Fadhirul Ahmad... Atau Budak Kampung..
Saya pun orang kampung tau... He..he...
Nie Tajuk Contest Dia..

Adik-Beradikku Yang Comel

Contest"Adik Beradikku Yang Cute"

Ok.. Kat bawah nie adalah Pic Adik Anne .. Adik Bongsu Anne

Emm.. Nama Dia Nor Faisla... Adik bongsu aka.. yang no 12..
He..he... Gambar nie amik masa dia nak gi kenduri kahwin jiran.,
Sibuk Suh Anne mekapkan.. He..He.. Ala kadar jer..
Dak kecik takleh mekap banyak2 nanti terbiasa...
Comey tak Adik Anne???

Jom Join Cepat ...
Contest Nie tamat 10 April 2011 sebelum pukul 12.00 tengah malam tau..
Nak Join Senang jer...
Klik jer banner Contest kat atas nie...
Klik Jangan tak klik tau..

Nak tag saper ek?

Miss Annaz (Annaz Space)
Mama Redzuan (Kisah Seorang Ogy)

Ps: Dak kampung... saya dah join tau... he..he...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pesanan Pemilik Blog
1: Sebarang gambar & paparan dalan blog ini adalah dari pemilik blog, kalau adapun dicopypaste dari google
2: Sebarang pendapat di blog ini juga adalah pandangan dari penulis blog sendiri dan ia mungkin berubah mengikut keadaan dan situasi semasa.
3: Sebarang maklumbalas sila ajukan pertanyaan melalui emel ansof86@gmail.com

MY ONLINE STUFF (Sampingan)