Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Wednesday, August 4, 2010

Awards: Nice Blogger Awards & Blog Walking

Semalam lagi dah dapat tag nie dari orang tersayang Miss Annaz..
Hari nie baru ada kesempatan.. Terima kasih..
Awards nie ada dua satu Nice Blogger Awards & satu lagi Blog Walking


Ada beberapa soalan yg nk kena jawab

1. Blog mana yg paling kerap anda singgah?..
Blog yang letak link dekat Shoutmix & juga Blog list follower

2. Blog anda sudah berapa tahun terbina?..
lebih kurang setahun lebih

3. Tag kepada 3 org rakan
Sebenarnya malas nak Tag.. Boleh ker? 
Nanti saya tag.. Tapi sesiapa nak.. saya bagi
Ambil free untuk semua pengunjung blog Anne

Award Ke-2: BlogWalking



1. Di mana anda selalu blogwalking?..
First dekat Shoutmix, 2nd list blog yg saya follow, 3rd Gengblogger

2. Kenapa suka sgt ber BLOGWALKING?..
Balas kunjungan mereka yang masuk blog anne dan baca entry yang best dan menarik

3. Apa yg anda dapat bila ber BLOGWALKING?..
Info menarik, kelakar, sedih n banyak kali.. yang penting dapat baca idea dari para blogger

4. Mcm mana perasaan org yg diBLOGWALKINGkan oleh anda itu?..
Suka kut.. sebab saya bantu mereka up traffic., and klik nuff mereka

Ok nie jer..
Terima kasih Miss Annaz

2 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

nak amik! haha :DD sgt tak di iktiraf =__="


psst. malu sbnrnye ;Pp

farhanjaapar said...

hello~ haha...kalau ann tak ksahh bole takk singgah2 blog sye lakk...baru jd blogger nak mnx pndapatt cket^_^ mekaseh2...anywy..congrates ! haha.... afarhanj.blogspot.com dan melovescookies.blogspot.com ~

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!