Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Sunday, August 8, 2010

Aku Tengah Tension Giler

Sunday, August 08, 2010 Posted by Ann Mohamad 11 comments
Warning: 
Entry emosi yang agak keterlaluan pernah ditulis.. menggunakan perkataan AKU..


Tengah malam nie aku sangat2 tension giler...
Arhhh...... Kesopanan aku mula nak hilang nie!!!!!

Argghhhhhh Benganglah!!!! Kusut Kepala aku

Apsallah time macam nie ko nak buat hal...
Geramnyer....
Memanglah salah aku.. tak nampak....
Yer.. Arghhhhhh

Apsallah time nie ko nak pecahlah...
Ko nak Patahlah....
Ko tak tau ker ko berharga kat aku..
Time kecemasan aku!!!!

Sakang ko dah patah sebelah...
Argghhhh.... Malaslah nak gi jauh2 tempat asal ko..
Malas!!!!! 

I'm so angry tonite... Even it my fault letak ko merata tempat..
Aku tak perasan sebab kepala aku tengah serabut..
Tiba2.... Arghhhh Aku nak nangis nie tau!!!


Walau aku tak selalu guner ko.. Tapi Time Kecemasan.. aku perlukan ko..
Arghhhhhh... Masih Mood tension lagi..

BYE!!!!!


11 comments:

Cik Nurul said...

salam perkenalan...sabar yer...saya pun dah ada 10 speak sebab selalu patah hehehehe

Miss Annaz said...

dah cemer...

aren said...

uish..sabar.aku pun penah jugak kena macam ni. lagi pilu, member pijak..aku suh dia ganti spek yg lg mahal..haha

Nur Hawa Mohd Zin said...

adoyai..awatnya ni anne..
tak pe jom enjoy hari ahad ni ye...heheh

Anip™ said...

lorh..relax2...
boleh jd cmnie plak kn..
sabar ea..huhu

Aleeya said...

uishhh mahal ohh nak ganti itu spek hehehe, byk2 bsabo yea

Ms. Ann said...

@Cik Nurul

hu..hu.. nurul nie spek mata ketiga anne dah buat.. dah lah mahal..

Ms. Ann said...

@Anip™

sib baik masih clear lagi mata nie naik melihat

Ms. Ann said...

@Nur Hawa Mohd Zin

tu la awe.. tak perasan terpijak..
nak enjoy gak semalam nak pegi jom heboh.. tapi kene tunggu orang nak repair rumah.. hu..hu..

Ms. Ann said...

@Aleeya

tengah mengumpul kesabaran.. sib baik ri nie dah ok dah

Nur Hawa Mohd Zin said...

cian anne...awe kalu cermin mata dah patah macam org buta je awe tau

Theme Support