Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Monday, May 3, 2010

Ish..Ish... Aku Kelaparan

Monday, May 03, 2010 Posted by Ann Mohamad 5 comments
Emm... dah 2 hari tak menyentuh blog kesayangan ku ini.... Al-maklumlah... Kalau dah cuti memang tak usik dah sumer tu.. he..he...

laparnyer.... Tapi takleh makan.. Nak kata puasa taklah.. (Tak abis ganti posa lagik nie) Memang perut nie lapar tapi masih tak boleh makan. Dah 3 ke 4 hari yak boleh makan someting. kalau makan pun dalam amount yang sedikit... Kalau tak terus muntah...

Pe kena agaknyer yer... Nak kata anne mendietkan diri dari memakan segala macam benda tak pulak. Walaupun memang niat hati nak kembali slim seperti dulu.. He..he... Risaunyer... Anne just minum air jer...

Semalam sian mak ann... macam rasa bersalah lah pulak. Dia siap masakkan nenas campur ikan masin lagi.. Sedap tu.. Tapi sedikitpun Anne tak sentuh.. Hu..hu.. Mak maafkan anakmu... Memang tak boleh makan dah... Petangpun balik singgah kat pengkalan balakpun order mee sup pun tak dimakan.. Aiseh.... Aper kene dengan perut ku ini..

Nak gi klinik takut arrrr... Nanti dia kata.. macam2 yang tak boleh diterima  uihhhhh. Gawat... Sampai bila nak macam nie.. hu..hu... Tengah hari nie pun anne masih tak boleh makan lagi.. minum air jer... huh... cepatlah pulih...

5 comments:

-И α Ě ɨ Ľ α- said...

salam..saya rasa sekarang nih pon tgh mengalami masalah yang sama dgn kamu.. semlm muntah2 lepas makan

rasa nya perut masuk angin..
nk makan pon x lalu.
tp x sngke lak awk sampai 4 hari..
sy baru hr ke 2
hope cepatlah sembuh..
sama2 doa ya..

ps: sy pon nk kurus.. huuuuuu ^_^

Ms. Ann said...

-И α Ě ɨ Ľ α- : he..he.. nak kurus kene cara betul... tapi nie tak tahu kenapa.. kene take medicine nie..

nabilah_2908 said...

erm...pergi jer la klinik...

takperlu takut...if betul ada penyakit...boleh la di ubat dgn segera..kalau melarat nnti kan susah..pergi klinik eh... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
FACEBOOK OH FACEBOOK

Nur Hawa Mohd Zin said...

cube mkn sumting lain cam nestum ke,oat ke,bubur ke..bnda yg senang nak telan...tp pelik lah..nape ek?

-И α Ě ɨ Ľ α- said...

wahh suke lah lagu awk..
pe tajuk dia ekk??

erm, amne ade sy nak kurus..
sy mmg masok angin,
x caya kelik sini untuk bace komen skali~

Theme Support