Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Sunday, May 9, 2010

Huh... Huh..Huh..

Sunday, May 09, 2010 Posted by Ann Mohamad 4 comments
Mengeluh sahaja hari nie... Sebab duk sorang.. Hari nie hari Ibu.. Sian tak dapat balik kampung jumpa mak ngan ayah.. Want to wish "Happy Mothers Day".. Emmm takpa, lagipun takkan nak tunggu hari Ibu sahaja nak wish.. Mestilah hari-hari...

Hari nie rasa hari yang bahgia... Dalam hidup.. Erm.. Bahgia ker? Garu kepala jap... Happy memang happy... Tapi rasa kosong gak.. Sebabnya.. dah tinggal sorang.. My friends dah habis praktikal. Jadi dia dah pun keluar dari rumah nie... Tinggallah Anne sorang-sorang.. Bila kuar bilik jer.. Kosong jer.. Pandang jer bilik yang kosong tu.. Bila lah nak penuh kembali nie.. Comel dari tadi memekak kat luar nak makan.. huh..huh..huh... Jap yer sayang. nani kakak bagi makan

Pagi pun sorang gak. terpaksa memberanikan diri untuk keluar dari rumah... Pertama kali keluar ke pekan sorang diri..sejak pindah kat sini.. Anne memang bukan kaki jalan.. Suka duk rumah jer... Tapi keurgenan untuk membayar sewa rumah..terpaksa jugaklah.. Walaupun badan rasa letih bangat...

Money..Money...Money.. Memang susah kalau duit tak cukup nieh.. Sume nak guna duit.. Sib baik dalam bank da sikit.. Lepas gak bayar sewa...(tapi mintak kurang ngan abang rumah tu... ngendeng2 bayar sikit duluh... Fuhh... sayang dia sebab consider) Tapi mesin ATM deposit out of service pulak.. Hu..hu... Tunggu dululah.. japgi baru masuk..

Nak gi mana yer.. Emmm Anne pegilah KFC.. tak tau naper tetiba masuk kat tempat tu.. Walaupun firstime masuk. Agak janggal gaklah (ko nak kata aku kolot takpenah masuk KFC cakaplah.. aku tak kisah..) Tapi heran.ramai betul yang gi KFC walaupun pagi lagi.. Ada budak sekolah rendah ker menengah ker tak taulah tapi nampak terlalu muda lepak ngan kawan2 dia makan KFC.. Emmm aku yang dah tua nie baru jer nak menjinakkan diri.. he..he...he... Takper...


Hujan turun da..... Em sib baik ada payung.. Ada gak tempat nak berteduh..(Ehem..Ehem..) Day bayar sewa.. jalan2 sekejap.. balik... dah Kul 1 lebih...

Tak sedap badan nie.. Cam nak demam jer.. Nie mesti kene hujan tadi nie... Aaaaa  tulun..Tulun... nak demam nie... tekak dah mula sakit nie... Harap2 tak demam.. demam susah.. I'm alone nie...

Habis.... saja nak letak entry hari nie.. Entry ke 101. sian blog nie... awal2 jer meriah.. sekarang dah slow...
Nanti dia majuk pulak..sebab tak dilayan.. Hu..hu...

4 comments:

AISHA SAAD said...

erkkk??
i'm alone tooo!!
sedihhhh. huaaaa.

nak KFC jugakk. hehe

Ms. Ann said...

Aisha.. nak KFC gak ker...

Mai lah sini..
Leh jer...

Sma lah kita sunyikan bila alone nie

Nur Hawa Mohd Zin said...

ciannye lah dia..take care ye..dok sorang-sorang...enjoy ur life

mysara said...

xdpt blik kg??
ala...sdey nyer.....

Theme Support