Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Wednesday, April 28, 2010

Terima kasih Semua Blogger

Wednesday, April 28, 2010 Posted by Ann Mohamad 4 comments
Hari nie anne nak membuat ucapan terima kasih kepada semua yang telah membantu blog Anne.
Pertama skali nak ucap kat Geng Blogger yang telah banyak membantu... Sejak masuk nie dah tak ingat arr bila.. Ramai gak yang sudi singgah blog Anne. Rasa yang teramat terima kasih. Jom Masuk GB




Kedua kepada pengomen yang amat popular dengan sesi Jelajah Blog nyer itu. Mr Ben.. Sudi melawat blog Anne.. Blog Anne yang Kiut Miut nie... (He..he..he..) Terima kasih Atas komen Mr. Ben yang membina tu..




Dan juga Buat Folower yang telah follow anne nyer blog nie..Terima kasih jugak.. Anne pun dah follow korang semua.. Mana yang tertinggal anne akan check semula.

Nie Blog2 yang anne dah follow setakat nie.. Bila ader latest cerita dari blog u all anne masuk...


Jadi belajarlah berterima kasih kat mereka-mereka yang telah menolong kita semua. 
Sebagai tanda kita hargai mereka.

Salam Sayang Dari Anne
Luv U Alls..

Ps: Ader yang nak tambah list ker? Silakan

4 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

tq ann...
huhu..terharu blog ku dihiglightkan..
ape2 pun..sebab ramai yg singgah kat blog kite maka bertambah lah rakan blog kite...maju lah blog utk satu malaysia!!!

taufiq helios said...

hee~ terharu gak..my link and several blog lain kaler lain dari yg lain ....maksudnyer??

btw my tagline da berubah..haha...

ape pon really appreciate it eh...sweeet sgt ^^

cutieLuver said...

wahhh...ku sungguh dan sungguh terharu...mish ann tenkiu sbb mengHIGHLIGHTkan me punye blog...

tp kaler ijau..semacam sepesel la...sama la cam en taufiq kite ni...me punye tagline sudah berubah..hihihihi

neway thanx so much dear...mmuuaaxx

Ms. Ann said...

hu.hu.. welcome sumer.. so ikhlas nak appreciate every single u all masuk blog anne.. lagipun suker baca2 blog yang update entry yang menarik.. Love you all...

Theme Support