Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Friday, April 16, 2010

Encik Ben... Singgah ler.. blog yg tak cute nie..

BeN AsHaaRi MaNia....


Lebey kurang Dua minggu daftar kat Gengblogger.. Perasan gak asyik namer nie jer kuar...
Aper yang best nyer.. Banyak entri tentang merequest supaya dia lawat and komen blog..
Hu..hu... Mesti der something goes wrong somewhere nie..

Tengok dia komen-komen blog sesiapa yang dia jelajah.. Tetiba terlintas pulak kat hati nie dan minda nie..

Agak2nyer Encik Ben Nie Sudi Tak Lawat 
Blog Anne Yang Tak Cute Nie?

Tolong komen mengomen sesikit mana yang patut tuk improve blogging ker.
Hu..hu.... Datanglah yer....

9 comments:

mindbreaking said...

encik ben kalau singgah blog anne kene singgah blog MM gak,huhu...mcm peminat setia en. ben jer...

Ms. Ann said...

ala mm.. tak tau sejak bila duk minat dia.. sebab ramai orang minat.. besa orang popular nie ramai orang minat per..

akmal hacks said...

jgn rsau..abg ben kawtim ngan sy..hehe.. Abe ben ..!! jom lawat Ms. Ann!!

BEN ASHAARI said...

sabaq nooo... dah masuk dalam list dah

miss hav0c said...

abg ben da tgh la blog awak..hahaha dia suh kitrg tgk ni

AKU said...

abg ben dah singgah dah pon...untung la awak....

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

betol tu...yeah..blog kite tak mcm blog dia...apa yg bez pun tak tau..huhuhu...

Ms. Ann said...

Terima kasih encik ben sudi singgah.. dan pda blogger sumer.. thanks for your supports.. luv you alls... wait.. im coming..

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!