Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Friday, April 2, 2010

Bengang!!! Virus!!! Pendrive!!!

Aku bengang giler hari nie... Sebab tak tahu nak lepaskan dekat sapa..
Jadi aku menulis entry nie supaya aku dapat melegakan kebengangan aku walaupun tak seberapa lega.

Tadi aku nak pindah data dari pendrive ke local disk (D) aku... Aku scanlah dulu dengan Kaspersky aku..
Punya lambat.. Aper banyak nyer virus.. Pendrive aku baru 4gig jer.. Tengah scane kene disinfection pulak..
Aku pun ikut cadangan yang tertera..

Dah ok aku nak transfer data.. Katanyer data corrupted.. Aku pelik.. Apsal lak nie
Folder lain pun tak boleh transfer.. Lagilah bengang.. Pastu aku remove.. And minta kawan aku tolong scan..

Giler.. Device not recognized... Apsal nie... Tadi buleh jer...
Aku minta kak yat pulak scan... Aduh Device not recognized..
Ahh... confirm!!!!! Aku masuk lik kat laptop aku... Samer gak!!!!

Tension..Confirm corrupt... Aggrrrhhhh dahlah document dalam tu penting giler... aku jadi bertambah sakit hati.. Memang sush nak ubat hati nie....

1 comments:

deqyalalink said...

ish ish b patient virus memang jahat..jgn lupe format keyh :)
folo kamu :)

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!