Personal blog. Bukan sekadar blogger. Tentang kehidupan, hiburan, informasi, segmen, giveaway dan contest, pendapat dan Pandangan Serta Nasihat. Perkongsian Dengan Rakan Blogger.

Thursday, February 25, 2010

Keluar Office Harinie....hu..hu..

Hari nie aku tak duk opis....Dapat gak aku keluar dari opis yang memeningkan kepala...
Aku dapat call dari Biotech kata suh buat sale dekat Biotech...So aku pun prepare barang nak gi sana..
Aku, Dila, Yan dan Bos pergi lah ke Biotech Melaka kat MITC...

Sampai sana terus letak barang....and buatlah sale..Prospek just Student dari UiTM Jengka, Pahang.. Cam sama jer ngan yang aritu masa aku wat sale tu..Rupernyer nie Batch kedua pulak yang pegi...
Alhamdulillah...sale memberangsangkan....Tak sangka Student skang nie..berkepuk duit dia orang..Sekali kuar duit sumer RM50...baru lagi tu...Agak-agak baru cucuk kat ATM kut!!!! he..he...

Takperlah adik2 oi...janji Sale Masyuk!!!!! Baik-baik guner duit tu..Kalau rasa tak pandai nak guner meh akak tolong ajarkan...he..he... Cara berbelanja dengan penuh hemah....wink!!!!

Habis buat sale...destinasi seterusnyer MAYBANK Air Keroh...Aku gi cucuk duit barang 1..2..and anmbik no pin maybank2u aku yang asyik tak lepas2 nie...Prob lagi!!!!Nak kene call service lah pulek...

Destinasi ketiga...jalan-jalan cari makan....kita orang makan kat kedai sebelah airport...kira ok lag nasi paprik nyer sedah..besh!!!! Habis makan...kita orang pun on da way ke masjid tanah singgah Sg Udang ambik gambar kemudahan kat tempat rekreasi tu....

Ada lah pulak mamat yang jage kat situ duk sound kami berempat..kata suker2 jer ambik gambar...Takut ler tu...Duk pesan ngan kami sume jganlah ambik gambar yang tak sepatut nyer a.k.a gambar tempat yang tak terurus nie....sampah gegila, kolam tak terjaga..eeeee aperlah kejer JPM nie agaknyer...Takut konon kami nak masuk paperlah.....Aik abang oi.....takut sangat..kalau tak salah takyah takut ler.... Tapi kebenaran pun!!!! Memang tempat tak terurus.... Kalau takut segeralah buat kerja yer.... (panggil KARAM SINGH nanti baru tau!!!!!)

pastu kita orang terus balik opis meninggalkan mamat2 kat tempat rekreasi tu yang dah gelabah gila....Terasa nak menyamar jadi reporter pulak....

Nota Kiut: kalau kerja tu..jalankanlah tugas dan amanah yang diberi ..Nanti dituntut kelak....Sapa nak jawab??? Jawab sendiri lah!

0 comments:

Theme Support

I'AM BLOGGER

Blog Archive

MY READER

MY ONLINE STUFF (Sampingan)

Tuan Tanah Ye!

My photo

Write To Express My Thoughts And Feelings,
Like Simple. Not Talk Too Much Unless Needed.
Done!